Modeshow Vanderveen 26 & 27 mei

Modeshow Vanderveen 26 & 27 mei

Modeshow Vanderveen 26 & 27 mei

Reacties uitgeschakeld voor Modeshow Vanderveen 26 & 27 mei

Assen – Zaterdag 26 en koopzondag 27 mei 2018 vindt op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen, in de Buningzaal, de American Dream Fashion Show plaats. De modeshow start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Dit evenement wordt georganiseerd door twee klassen van het Drenthe College. De 1e– & 2e-jaars secretaresses in opleiding.

De toegang is gratis en het is mogelijk om VIP-kaarten te verkrijgen. Hiermee zit men op de eerste rang, ontvangt men een hapje en een drankje, en na afloop een goed gevulde goodiebag. Deze kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te verkrijgen voor aanvang van de modeshow.

In de pauze van de modeshow kan men genieten van de muziek die verzorgd wordt door singer/songwriter Tim Kamphuis. Ook zal er een loterij plaatsvinden, met kans op prachtige prijzen. De show heeft een Amerikaans tintje, aansluitend bij de American Dream-expositie in het Drents Museum.

Iedereen is welkom bij de modeshow aanwezig te zijn op zaterdag 26 en/ of zondag 27 mei, hoogste etage Warenhuis Vanderveen.

Tot dan!

Reacties

Redactie

Create AccountLog In Your Account