Mooie mensen wensen!

Mooie mensen wensen!

Mooie mensen wensen!

Reacties uitgeschakeld voor Mooie mensen wensen!

Assen – Op 07 juni 2018 vindt in Assen het jaarlijkse Boeijende Wensengala plaats. Een unieke gala-avond voor mensen met een verstandelijke beperking. De avond wordt georganiseerd door Vanboeijen, de stichting Vrienden van Vanboeijen en geproduceerd door Van Straat tot Laan BV, een bureau uit Assen dat is gespecialiseerd in het creëren van creatieve belevingen. Tijdens de avond staan de bewoners en cliënten van Vanboeijen centraal. De hele avond gaan er wensen in vervulling en dit jaar staat er een groot aantal persoonlijke wensen centraal. Met man en macht en een heleboel creativiteit wordt er keihard gewerkt om al deze wensen op 7 juni een zo uniek mogelijke wijze in vervulling te laten gaan. Hierbij kunnen de organisatoren uw hulp goed gebruiken.

Unieke persoonlijke wensen

Bruidjes kijken, drummen, een country beleving, een schaatstraining, een ontmoeting met persoonlijke helden als Nick & Simon of Jannes, voetbalsjaals, een metamorfose. zomaar een greep uit de vele persoonlijke wensen die dit jaar door de cliënten van Vanboeijen zijn ingediend. “Het is ons streven om al deze wensen zo belevenisvol als mogelijk in vervulling te laten gaan”, zegt Toine Straatman namens de organisatoren van het gala. Met zijn bedrijf, Van Straat tot Laan BV, is hij de uitvoerend producent van het gala. “Het is onze uitdaging om een ultieme beleving te creëren voor prachtig mooie mensen en daar kunnen wij alle hulp goed bij gebruiken. Wij beschikken over een groot netwerk en als je durft te vragen dan kom je een heel eind, maar samen bereiken we natuurlijk nog veel meer. Wij doen dus graag een oproep naar iedereen die denkt ons te kunnen helpen bij het realiseren van één van de wensen.”

Lever ook een bijdrage

Wilt u bijvoorbeeld uw trouwjurk nog eens dragen en showen of heeft u contacten die ons bij de helden van de cliënten of bewoners van Vanboeijen brengt? Bent u lid van een drumband, kunt u limousines regelen of blinkt u uit in het verzorgen van een metamorfose dan zijn wij op zoek naar u! Echt alle hulp en ideeën zijn welkom”, zegt Toine Straatman met een grote glimlach op zijn gezicht. “Het is toch geweldig als je mag fantaseren over hoe je een droom van iemand zo compleet mogelijk kunt laten uitkomen! Wij worden daar echt heel erg blij van en hopen erop dat zoveel mogelijk mensen met ons mee willen denken en doen! Dus kom maar op met die reacties. Niets is ons te gek.” Wilt u een bijdrage leveren aan de realisatie van persoonlijke wensen dan kunt u een mail sturen aan toine@vanstraattotlaan.nl.

Goed leven – Mooi werk – Met elkaar

Vanboeijen ondersteunt en begeleidt in Drenthe en daarbuiten meer dan 800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen gelooft erin dat ieder mens een waardevol leven leidt. Het is de kerntaak van Vanboeijen om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Dit alles met de overtuiging: Goed leven – Mooi werk – Met elkaar.

De Stichting Vrienden van Vanboeijen – mede initiatiefnemer van het Boeijende Wensengala – zet zich structureel in voor het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking bij Vanboeijen. Dit doet zij door het bieden van financiële ondersteuning voor projecten en materialen. Het gaat dan om de extra dingen die het leven beter of leuker maken en waar op andere manieren geen financiële ruimte voor is. Daarnaast zet de stichting zich in voor het bevorderen van de integratie van mensen met een verstandelijke beperking door het zoeken van leer- en werkplekken in de maatschappij.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Derde Open Nederlands Kampioenschap Working Equitation

Reacties uitgeschakeld voor Derde Open Nederlands Kampioenschap Working Equitation

Politie zoekt vermiste 20-jarige vrouw uit Assen

Reacties uitgeschakeld voor Politie zoekt vermiste 20-jarige vrouw uit Assen

Jubilerende Gastouders bij SamSam

Reacties uitgeschakeld voor Jubilerende Gastouders bij SamSam

TAART MET ÉÉN KAARSJE BIJ KOOPS VERKEERSEDUCATIE

Reacties uitgeschakeld voor TAART MET ÉÉN KAARSJE BIJ KOOPS VERKEERSEDUCATIE

Stef Bos naar Theater De Nieuwe Kolk: Een show die het hart raakt

Reacties uitgeschakeld voor Stef Bos naar Theater De Nieuwe Kolk: Een show die het hart raakt

De maatschappelijke waarde van historische foto’s

Reacties uitgeschakeld voor De maatschappelijke waarde van historische foto’s

DNK aanjager van economie in Assen

Reacties uitgeschakeld voor DNK aanjager van economie in Assen

Bijzondere match Drenthe College en Icare

Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere match Drenthe College en Icare

Paasviering Wij ruilen en geven weg 2016

Reacties uitgeschakeld voor Paasviering Wij ruilen en geven weg 2016

Minimal Music concerten

Reacties uitgeschakeld voor Minimal Music concerten

Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief

Reacties uitgeschakeld voor Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief

Drents middelbaar beroepsonderwijs bundelt krachten voor beter Entree onderwijs in Drenthe

Reacties uitgeschakeld voor Drents middelbaar beroepsonderwijs bundelt krachten voor beter Entree onderwijs in Drenthe

Create AccountLog In Your Account