DNK organiseert feestelijk weekend met Koningsdag op het Kolkplein en ‘Country in de tuin’

DNK organiseert feestelijk weekend met Koningsdag op het Kolkplein en ‘Country in de tuin’

DNK organiseert feestelijk weekend met Koningsdag op het Kolkplein en ‘Country in de tuin’

Reacties uitgeschakeld voor DNK organiseert feestelijk weekend met Koningsdag op het Kolkplein en ‘Country in de tuin’

Assen – Aankomend weekend organiseert DNK een feestelijk weekend. Met als start Koningsdag op het Kolkplein op vrijdag 27 april. Met een boekenmarkt, mooie livemuziek, leuke activiteiten en sfeervolle terrassen. Op zondag 29 april organiseert DNK een echte countrymiddag in de Gouverneurstuin, waarbij countryband Ramblin’ Boots een optreden verzorgd. Tevens is deze middag de aftrap van de feestelijke campagne op weg naar de 10.000’ste Facebook-liker op de pagina van DNK.

Koningsdag op het Kolkplein
Het Kolkplein zal weer bruisen tijdens Koningsdag op vrijdag 27 april. De vrijmarkt, mooie livemuziek, een sfeervol terras, leuke activiteiten voor de kinderen en een ‘mediamarkt’ maken het Kolkplein tot een gezellige boel. Sla hier mooie nieuwe titels in óf verkoop zelf jouw oude boeken, dvd’s, cd’s, games en platen. De organisatie van het Kolkplein is in handen van Villa Tapas Assen, het Pannenkoekenschip Assen en DNK.

Country in de tuin
Zondagmiddag 29 april tovert DNK de Gouverneurstuin in Assen om tot een echte countrytuin. Als partner van het Cultureel Hart Assen geeft DNK invulling aan het project ‘Kunst in de tuin’ met ‘Country in de tuin’. Op 29 april geeft countryband ‘Rambin’ Boots’ een optreden, wordt er een linedancing demonstratie gegeven én kan er gesmuld worden bij een American Foodtruck. De toegang tot het evenement is gratis. Tevens is deze middag de aftrap van de feestelijke campagne rondom de 10.000’ste Facebook-liker van DNK. Er is deze middag een speciale prijzenronde met bijzondere hoofdprijs voor iedereen die kan aantonen dat hij of zij DNK geliket heeft op Facebook. Een middag vol vertier op geheel Amerikaanse Cowboywijze!

Zondag 29 april van 14.00 tot 16.00 uur in de Gouverneurstuin in Assen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account