Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Reacties uitgeschakeld voor Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Assen – Vredestein Super Car Sunday vindt in 2018 wederom twee keer plaats. Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En in september komt er ook dit jaar een extra editie op het Circuit Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.

Super Car Sunday is een initiatief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee en zal dit jaar op 20 mei, worden georganiseerd met als side-event Paddock Porsche. Bezoekers van Vredestein Super Car Sunday hebben ook toegang tot Paddock Porsche.

Inmiddels wordt de organisatie overspoeld met aanvragen voor de paddocks. Naast de selecte groep van de eerder genoemde Supercars wordt er ook een Performance paddock gereserveerd voor eigenaren van allerlei PK-kanonnen

De meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar de merken als Pagani, Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari en Porsche. Je kunt een groot aantal hypercars en supercars verwachten. Vorige edities waren dat onder meer de Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari Lamborghini Aventador SV, Koenigsegg One:1, Koenigsegg Agera R en meerdere CCX, McLaren P1, Porsche 918 Spyders, meerdere Carrera GT’s, Mercedes McLaren Stirling Moss, AMG 6×6, 300SL Gullwing, Ferrari F40, F50, Enzo en nog een hele rij “normale” Aventadors. 458 Speciale etcetera. Daarnaast is de organisatie druk bezig met het naar Assen halen van Nederlandse primeurs. Of dat gaat lukken, zal te lezen zijn op de website van het evenement. Daarnaast veel supercar iconen uit het verleden, zoals de Lamborghini Countach en de Jaguar XJ220 en diverse super racecars.

Hotlap Sessions
De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies! 

Super Car Dragraces

Tijdens de Supecar Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan.

Tickets voor het evenement (inclusief Paddock Porsche) kosten €25,- aan de deur, €22,- in de voorverkoop tijdens de 2 weken voor het evenement en €20,- in de voorverkoop, tot 2 weken voor het evenement. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang; kinderen van 6 tot en met 12 jaar krijgen voor €10,- toegang tot het evenement. Parkeren kost €6,-.

Eigenaren van Supercars en/of Performance cars kunnen zich via de website aanmelden voor een paddockplaats en krijgen dan informatie over de verschillende mogelijkheden voor deelname

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Asser Praat over Narren en Assen-Oost

Reacties uitgeschakeld voor Asser Praat over Narren en Assen-Oost

Autobrand op de A28 bij Assen

Reacties uitgeschakeld voor Autobrand op de A28 bij Assen

Politie op zoek naar in Assen gestolen auto

Reacties uitgeschakeld voor Politie op zoek naar in Assen gestolen auto

Nieuwbouw in de wijk Assen-Oost gaat van start

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouw in de wijk Assen-Oost gaat van start

123inkt.nl jeugdhoofdsponsor bij vvLEO

Reacties uitgeschakeld voor 123inkt.nl jeugdhoofdsponsor bij vvLEO

Netwerkbijeenkomst JobIN Zaterdag 25 februari

Reacties uitgeschakeld voor Netwerkbijeenkomst JobIN Zaterdag 25 februari

Afbraak duplex woningen Torbeckelaan / Troelstralaan Assen

Reacties uitgeschakeld voor Afbraak duplex woningen Torbeckelaan / Troelstralaan Assen

Verkeersongeval op Europaweg-Zuid in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Verkeersongeval op Europaweg-Zuid in Assen

Repair Café Assen viert de lente

Reacties uitgeschakeld voor Repair Café Assen viert de lente

Create AccountLog In Your Account