Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Reacties uitgeschakeld voor Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen

Assen – Vredestein Super Car Sunday vindt in 2018 wederom twee keer plaats. Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En in september komt er ook dit jaar een extra editie op het Circuit Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.

Super Car Sunday is een initiatief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee en zal dit jaar op 20 mei, worden georganiseerd met als side-event Paddock Porsche. Bezoekers van Vredestein Super Car Sunday hebben ook toegang tot Paddock Porsche.

Inmiddels wordt de organisatie overspoeld met aanvragen voor de paddocks. Naast de selecte groep van de eerder genoemde Supercars wordt er ook een Performance paddock gereserveerd voor eigenaren van allerlei PK-kanonnen

De meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar de merken als Pagani, Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari en Porsche. Je kunt een groot aantal hypercars en supercars verwachten. Vorige edities waren dat onder meer de Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari Lamborghini Aventador SV, Koenigsegg One:1, Koenigsegg Agera R en meerdere CCX, McLaren P1, Porsche 918 Spyders, meerdere Carrera GT’s, Mercedes McLaren Stirling Moss, AMG 6×6, 300SL Gullwing, Ferrari F40, F50, Enzo en nog een hele rij “normale” Aventadors. 458 Speciale etcetera. Daarnaast is de organisatie druk bezig met het naar Assen halen van Nederlandse primeurs. Of dat gaat lukken, zal te lezen zijn op de website van het evenement. Daarnaast veel supercar iconen uit het verleden, zoals de Lamborghini Countach en de Jaguar XJ220 en diverse super racecars.

Hotlap Sessions
De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies! 

Super Car Dragraces

Tijdens de Supecar Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan.

Tickets voor het evenement (inclusief Paddock Porsche) kosten €25,- aan de deur, €22,- in de voorverkoop tijdens de 2 weken voor het evenement en €20,- in de voorverkoop, tot 2 weken voor het evenement. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang; kinderen van 6 tot en met 12 jaar krijgen voor €10,- toegang tot het evenement. Parkeren kost €6,-.

Eigenaren van Supercars en/of Performance cars kunnen zich via de website aanmelden voor een paddockplaats en krijgen dan informatie over de verschillende mogelijkheden voor deelname

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Grootschalige alarmering voor kleine brand

Reacties uitgeschakeld voor Grootschalige alarmering voor kleine brand

De Gouden Helm van Roden 2015

Reacties uitgeschakeld voor De Gouden Helm van Roden 2015

Hulpdiensten ingezet na afgaan rookmelder in flatgebouw in Assen-Oost

Reacties uitgeschakeld voor Hulpdiensten ingezet na afgaan rookmelder in flatgebouw in Assen-Oost

Culturele sector roept houders van tickets op: Bewaar je ticket

Reacties uitgeschakeld voor Culturele sector roept houders van tickets op: Bewaar je ticket

Assenaar wint Groninger publieksprijs

Reacties uitgeschakeld voor Assenaar wint Groninger publieksprijs

Vanaf 8 april wijzigingen in de busdienstregeling

Reacties uitgeschakeld voor Vanaf 8 april wijzigingen in de busdienstregeling

De oudste film van Drenthe (1927) in het Drents Archief

Reacties uitgeschakeld voor De oudste film van Drenthe (1927) in het Drents Archief

Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan tien Assenaren

Reacties uitgeschakeld voor Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan tien Assenaren

Spaarpot legen tijdens PinPin Spaardag

Reacties uitgeschakeld voor Spaarpot legen tijdens PinPin Spaardag

Create AccountLog In Your Account