Spreekuur voor ondernemers met financiële moeilijkheden in De Drentse Zaak

Spreekuur voor ondernemers met financiële moeilijkheden in De Drentse Zaak

Spreekuur voor ondernemers met financiële moeilijkheden in De Drentse Zaak

Reacties uitgeschakeld voor Spreekuur voor ondernemers met financiële moeilijkheden in De Drentse Zaak

Assen – Als ZZP’er sta je er vaak alleen voor. Ook wanneer je rondloopt met vragen. Helemaal wanneer deze vragen over je financiële situatie gaan. Verkeer je zelf in zwaar weer? Of ben je boekhouder of accountant en wil je je klanten beter bedienen? Tijdens de gratis spreekuren en de informatieavond van Kram en Meersma SHVO in De Drentse Zaak worden al jouw vragen beantwoord.

Kram en Meersma SHVO is gespecialiseerd in schuldhulpverlening voor (ex-)ondernemers. Het bedrijf combineert schuldhulpverlening met coaching en mediation. Vaak gaat het hierbij om complexe zaken waarin financiële problemen een grote rol spelen en waarbij via verschillende instanties en regelingen hulp te krijgen is.

Om deze (ex-)ondernemers goed van dienst te kunnen zijn organiseert Kram en Meersma SHVO iedere maandag en woensdag een spreekuur in De Drentse Zaak in Assen. Ondernemers kunnen dan binnenlopen met hun vragen over financiën, schulden en de voorzieningen die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Bbz (bijstand voor zelfstandigen) en de regelingen die de gemeente Assen op dit vlak biedt.

Informatieavond

Ook doorverwijzers zoals accountants en boekhouders kunnen van dit spreekuur gebruik maken. Op woensdagavond 28 maart organiseert het bureau in De Drentse Zaak zelfs een informatieavond speciaal voor hen. Tijdens de bijeenkomst leren accountants en boekhouders alles over de voorzieningen waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Denk aan de Bbz, maar ook aan hoe parttime ondernemen een oplossing kan zijn en welke mogelijkheden Kram en Meersma SHVO heeft om hulp te bieden bij schulden.

Programma en aanmelden

Woensdag 28 maart

19.00: Inloop met koffie

19.30: Start programma: regelingen, inzet schuldhulpverlening, signaleren van problemen en beleid van de gemeente Assen

De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel

De toegang tot de informatieavond is gratis. Wel vragen we je vooraf aan te melden via info@dedrentsezaak.nl. Tot dan!

Locatie

Beilerstraat 24, 9401 PL Assen

Parkeren kan voor en achter het pand.

Je kunt eventueel uitwijken naar de parkeergarage aan de Torenlaan.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account