À LA CARTE RESTAURANT DAPPER OPEN VANAF 1 DECEMBER!

À LA CARTE RESTAURANT DAPPER OPEN VANAF 1 DECEMBER!

À LA CARTE RESTAURANT DAPPER OPEN VANAF 1 DECEMBER!

Reacties uitgeschakeld voor À LA CARTE RESTAURANT DAPPER OPEN VANAF 1 DECEMBER!

Assen – vanaf vrijdag 1 december een nieuw restaurant rijker. De Bonte Wever opent dan de deuren van Dapper, haar gloednieuwe à la carte restaurant. Dapper is, naast een plek waar je heerlijk kan dineren, tevens de perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, hedendaagse lunch of een borrel met een bite. Dit mede vanwege haar ruime openingstijden en  uitstekende bereikbaarheid.

De indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever staat op het punt haar climax te bereiken. Dapper is het eerste onderdeel dat geopend wordt en kort daarna zal restaurant Fl!nck (met o.a. live & showcooking) volgen, evenals het event- en congrescentrum en het Grand Café. Voor Dappere  gasten die tijdens de bouwperiode als eersten het restaurant bezoeken wordt de rode loper uitgerold en zij kunnen alvast met eigen ogen aanschouwen hoe imposant de vernieuwde De Bonte Wever wordt.

Met de gedurfde uitbreiding kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat De Bonte Wever ook graag haar gasten stimuleert tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart vanaf 1 december  DÉ plek waar je terecht kan om bijvoorbeeld de laatste offertes door te spreken met een klant, je laatste deal te vieren met collega’s of gewoon even rustig een avond te genieten met dierbaren.

Op de kaart vind je uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. In Dapper word je welkom geheten door medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Dit wordt versterkt door de perfecte ambiance in zowel het restaurant als straks op het zuidelijk gelegen ruime terras.
Restaurant Dapper is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Reserveren kan door even te bellen met: 0592 303777. Meer informatie over Dapper vind je op www.debontewever.nl/dapper.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Nieuwe Prunus siert straathoek in de wijk Assen-Oost

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Prunus siert straathoek in de wijk Assen-Oost

Baldadigheid en brandstichting te Prins Bernard Hoeve

Reacties uitgeschakeld voor Baldadigheid en brandstichting te Prins Bernard Hoeve

Leden van lokale politieke partijen in Drenthe verzamelen zich in Sterk Lokaal

Reacties uitgeschakeld voor Leden van lokale politieke partijen in Drenthe verzamelen zich in Sterk Lokaal

Drukke woensdagavond voor politie

Reacties uitgeschakeld voor Drukke woensdagavond voor politie

man uit Assen gaat vier weken de cel in voor drugsbezit

Reacties uitgeschakeld voor man uit Assen gaat vier weken de cel in voor drugsbezit

112 kort:containerbrand aan de Hannie Schaftweg in Assen

Reacties uitgeschakeld voor 112 kort:containerbrand aan de Hannie Schaftweg in Assen

Eenzijdig ongeval in Ekehaar

Reacties uitgeschakeld voor Eenzijdig ongeval in Ekehaar

Create AccountLog In Your Account