Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Reacties uitgeschakeld voor Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Assen – Grand Café/Zalencentrum Het Markehuus, centraal gelegen in het centrum van de wijk Peelo, is de plek om gewoon gezellig binnen te wandelen voor een hapje en/of een drankje, maar ook voor een partijtje biljarten of darten.

Tevens is het de perfecte locatie voor vergaderingen, party’s, personeelsfeesten, recepties, verjaardagen, cursussen, beurzen, evenementen en alle activiteiten op sociaal en cultureel gebied, vertelt Wilma Termohlen enthousiast.

“We willen echt de ontmoetingsplek zijn voor iedereen. Dat willen we wat meer onder de aandacht brengen. Er gebeurt hier veel meer en is veel meer mogelijk dan gedacht wordt. We willen overal wel in meedenken en aan meewerken. Zo zijn ze zelf gestart met het organiseren van singlesfeesten, daar komen steeds meer mensen op af. Maar mensen kunnen zelf natuurlijk ook met initiatieven komen.”

Ook biedt Het Markehuus een mooie jeugdsoos, met 1x per maand kinderdisco voor kids van 4 tot 11 jaar. Maar we willen ook graag de oudere doelgroep erbij betrekken en daar iets voor organiseren.”

Ook is ze altijd op zoek naar vrijwilligers. “Dus zijn er mensen die goed kunnen organiseren, die de handen uit de mouwen willen steken, klop dan gerust bij ons aan. We zijn heel blij met alle hulp die er nu al is. Als je het allemaal met zijn tweetjes moet doen, dan wordt dat snel teveel.”

Namens Wijkgebouw/Zalencentrum Het Markehuus

Wilma Termohlen,

 

Telefoon: 0592-346209/06-27564540

E-mail: markehuus@home.nl

Website: www.hetmarkehuus.nl

Facebook: https://www.facebook.com/peelomarkehuus

Reacties

Redactie

Create AccountLog In Your Account