Assen even danshoofdstad van de wereld

Assen even danshoofdstad van de wereld

Assen even danshoofdstad van de wereld

Reacties uitgeschakeld voor Assen even danshoofdstad van de wereld

Assen – Gedurende vier dagen wordt Assen weer het danscapitool van de wereld met dit jaar meer deelnemers dan ooit! Van 9 t/m 12 november wordt de Plaza van De Bonte Wever omgetoverd tot een waar danspaleis en is daarmee opnieuw het decor voor de wervelende danskampioenschappen van het Ballroom- en Latindansen. De top van de internationale danswereld strijdt tijdens Dutch Open Dance 2017 om de verschillende titels.

‘Assen’ is één van de belangrijkste dansfestivals ter wereld. Het is één van de negen Super World Series die wereldwijd worden georganiseerd. Je kunt het festival in De Bonte Wever niet vergelijken met een andere competitie in de wereld. Assen is meer dan een wedstrijd, dit evenement is spannend, zinderend, warm en ademt vooral plezier!

Tijdens de vier dagen die de Dutch Open Dance duurt zullen deelnemers en bezoekers een unieke symbiose ervaren tussen de concurrenten, jury, publiek en muziek. Organisator Fred Bijster vindt het belangrijk dat er een wisselwerking tussen de dansers uit de 45 landen is met het publiek. Er moet naast bewondering, ook een stimulerende en ontspannende werking van uitgaan. Het publiek wordt op tal van manieren bij het dansen betrokken en dat begint al met de muziekkeuze. Bijster is wat dat betreft een trendsetter. Zijn ideeën worden wereldwijd overgenomen door tal van organisatoren. De evenementen zoals die in De Bonte Wever worden neergezet dienen daarbij als voorbeeld.

Meer informatie over het evenement: www.dansinternationaal.nl

Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account