Noordbizz in nieuwe handen

Noordbizz in nieuwe handen

Noordbizz in nieuwe handen

Reacties uitgeschakeld voor Noordbizz in nieuwe handen

Assen – Het Drentse online zakenplatform Noordbizz is in nieuwe handen gekomen en gaat verder onder de vlag van het Asser bedrijf Newz Marketing & Media en het provinciale project Ik ben Drents Ondernemer. Oprichter en eigenaar Erik Riensema van Noordbizz heeft daartoe overeenstemming bereikt met directeur Jack Wieringa van Newz Marketing & Media (onderdeel van DitisNewzAssen BV). Erik Riensema blijft de redactie van Noordbizz verzorgen.

Regionaal economisch nieuws

Met deze overname en samenwerking krijgt het begin 2016 opgerichte zakenplatform een sterke basis om verder te groeien. Noordbizz heeft nu al een totaalbereik van minstens 15.000 ondernemers en andere zakelijke professionals uit Drenthe (en in mindere mate ook uit Groningen en Friesland).

Zij ontvangen werkdagelijks -via e-mail en social media- regionaal economisch nieuws en wekelijks een actueel overzicht van starters, faillissementen en netwerkbijeenkomsten in de regio. Ook brengt Noordbizz verslag uit van ondernemersbijeenkomsten en verstrekt het medium relevante zakelijke informatie.

Zakelijke markt

Voor Newz Marketing & Media (www.ditisnewz.nl) betekent de overname een versterking van zijn positie in de zakelijke markt. Het aan de Markt in Assen gevestigde bedrijf verzorgt onder andere social media, websites, videoproducties en speciale uitgaven voor klanten als Provincie Drenthe, Gemeente Assen, TT-Festival en De Bonte Wever, alsmede tal van MKB-bedrijven.

Interactief platform

Voor Ik ben Drents Ondernemer is Noordbizz een passend interactief platform om Drentse ondernemers uit te dagen tot nog meer export, groei en innovatie. Er is via dit provinciale project coaching, ondersteuning en subsidie beschikbaar om deze ambities waar te maken. Ook vallen de Ondernemersfabrieken in Assen, Emmen en Hoogeveen onder dit project. Meer informatie hierover is te vinden op www.ikbendrentsondernemer.nl.

Headlines ontvangen?

De Noordbizz Headlines worden vanaf vandaag weer elke werkdag ‘s ochtends gemaild. Zou je ze wel moeten (willen) ontvangen in je mailbox, maar gebeurt dat niet? Dat kan te maken hebben met het overzetten van het adressenbestand. Check dan even of de Noordbizz Headlines in de spam-map staan of anderszins door het spam-filter worden geweerd, markeer ze als geen spam en/of voeg de afzender (nieuwsbrief@noordbizz.nl) toe aan je contacten. Dan moet het voortaan goed komen. Of meld je aan via de homepage van Noordbizz (www.noordbizz.nl).

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Beleef de jaren negentig tijdens We Are 90’s in Expo Assen 

Reacties uitgeschakeld voor Beleef de jaren negentig tijdens We Are 90’s in Expo Assen 

Brandweer van Assen gealarmeerd voor buitenband bij Baggelhuizerplas in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer van Assen gealarmeerd voor buitenband bij Baggelhuizerplas in Assen

Instore optreden Kobus en de Rokkers bij Vanderveen

Reacties uitgeschakeld voor Instore optreden Kobus en de Rokkers bij Vanderveen

keukenbrandje aan de Burgemeester Agterstraat in Assen

Reacties uitgeschakeld voor keukenbrandje aan de Burgemeester Agterstraat in Assen

Aanhanger gekanteld in de wijk kloosterveen

Reacties uitgeschakeld voor Aanhanger gekanteld in de wijk kloosterveen

23-jarige man uit Assen aangehouden voor ernstige mishandeling TT Nacht

Reacties uitgeschakeld voor 23-jarige man uit Assen aangehouden voor ernstige mishandeling TT Nacht

Gemeente Assen winnaar BNG Bank Cultuurparticipatieprijs 2018

Reacties uitgeschakeld voor Gemeente Assen winnaar BNG Bank Cultuurparticipatieprijs 2018

Create AccountLog In Your Account