Open dag Christelijke Onderwijsgroep Drenthe

Open dag Christelijke Onderwijsgroep Drenthe

Open dag Christelijke Onderwijsgroep Drenthe

Reacties uitgeschakeld voor Open dag Christelijke Onderwijsgroep Drenthe

Assen – Op woensdag 18 oktober 2017 houden alle basisscholen en kindcentra van COG Drenthe een open dag. Personeel en kinderen heten u van harte welkom en willen u graag alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op hun school. Zo is er dit schooljaar op De Borg, De Scharmhof en De Kloostertuin kinderopvang gestart in eigen beheer. En op alle scholen in Assen start per 1 januari 2018 de peuteropvang. De ontwikkeling van school naar kindcentrum is in Assen dus in volle gang.

Daarnaast kunt u tijdens de open dag met eigen ogen zien hoe het moderne onderwijs in de praktijk werkt. Kortom, u kunt volop sfeer proeven en kennismaken. Doordat de school zoveel mogelijk het gewone lesrooster volgt, kunnen de nieuwe ouders een beeld krijgen van de dagelijkse gang van zaken in de klas of bij de opvang.

Deze dag is bestemd voor ouders of verzorgers van jonge kinderen, vooral zij die voor een schoolkeuze staan of informatie willen over opvangmogelijkheden voor hun kind. Natuurlijk zijn ook de kinderen zelf van harte welkom. Mocht u tijdens de open dag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan bent u op afspraak altijd welkom voor een rondleiding en/of meer informatie. Voor contactgegevens van de scholen en meer informatie over de open dag, zoals de tijden per school, kunt u terecht op www.cogdrenthe.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account