Pure-Kids opent op 15 september 2017

Pure-Kids opent op 15 september 2017

Pure-Kids opent op 15 september 2017

Reacties uitgeschakeld voor Pure-Kids opent op 15 september 2017

Assen – Aanstaande vrijdag – 15 september – vindt tussen 15.00 en 18.00 uur de officiële en feestelijke opening van kinderopvang Pure-Kids plaats. Naast reguliere opvang, richt Pure-Kids zich op speciale doelgroepen, zoals kinderen met hoogbegaafdheid, ADHD, ASS en hoogsensitiviteit of kinderen die nu nog thuis zitten.

Pure-Kids biedt zowel reguliere, als speciale kinderopvang aan. Een unieke combinatie in Noord-Nederland en een groot voordeel voor kinderen. “Op de opvang hebben we nu drie groepen: twee reguliere en een gespecialiseerde bso. De groepen zijn dus gescheiden van elkaar, maar

leren elkaar zo wel kennen. Dat is goed voor de ontwikkeling. Ze kunnen namelijk zoveel van elkaars talenten leren. Ze vormen zo een heel mooie aanvulling op elkaar”, licht initiatiefneemster Femke Doevendans de bewuste keuze toe. Samen met Ina Kuperus runt zij de kinderopvang. Naast opvang bieden de twee ook logeerweekenden aan. Bij Pure-Kids kunnen kinderen uit Assen en omgeving dan ook terecht voor opvang in de breedste zin van het woord.

Totaalpakket

Pure-Kids heeft aan de Reest 2 de perfecte locatie gevonden. Met alle ruimte voor de kinderen om veilig buiten te spelen en parkeerplaatsen op eigen terrein. Sinds 4 september is de kinderopvang geopend. “Het bevalt heel goed”, begint Doevendans tevreden. “Het grote voordeel van deze locatie is dat hier de ruimte is om het totaalpakket met een reguliere en een gespecialiseerde opvang aan te bieden. Dat wilden we graag, omdat ouders zo niet telkens naar twee verschillende plekken hoeven te reizen.”

De aanmeldingen stromen inmiddels binnen. Er zijn nog enkele plaatsen voor de gespecialiseerde bso en voor de logeerweekenden vrij. Daarnaast is er nog plek op de reguliere opvang. “Op de gespecialiseerde bso werken we met extra kleine groepen. Daarin functioneren kinderen gewoon het beste. Ze brengen hier toch hun vrije tijd door. Daarom mogen ze ook altijd – natuurlijk binnen de kaders – zelf kiezen hoe ze die tijd besteden”, legt Ina Kuperus uit. “Ze hoeven niet mee met de groep en mogen eigen keuzes maken.”

Meer informatie over Pure-Kids is te vinden op www.pure-kids.nl.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Gemeente Assen zoekt jonge sportkanjers

Reacties uitgeschakeld voor Gemeente Assen zoekt jonge sportkanjers

POTGROND-ACTIE van het ASSER MANNENKOOR

Reacties uitgeschakeld voor POTGROND-ACTIE van het ASSER MANNENKOOR

Kerstmarkt op het Koopmansplein in Assen 15 t/m zondag 24 december 2017

Reacties uitgeschakeld voor Kerstmarkt op het Koopmansplein in Assen 15 t/m zondag 24 december 2017

Wolvenlezing bij Warenhuis Vanderveen

Reacties uitgeschakeld voor Wolvenlezing bij Warenhuis Vanderveen

Bestelauto van de weg in Gasselternijveen

Reacties uitgeschakeld voor Bestelauto van de weg in Gasselternijveen

Inwoners Drenthe produceren veel afval

Reacties uitgeschakeld voor Inwoners Drenthe produceren veel afval

Ook het Drents Archief haalt foto’s van de website

Reacties uitgeschakeld voor Ook het Drents Archief haalt foto’s van de website

Ongeval achter woning in Gasselte (dr)

Reacties uitgeschakeld voor Ongeval achter woning in Gasselte (dr)

Create AccountLog In Your Account