Pure-Kids opent op 15 september 2017

Pure-Kids opent op 15 september 2017

Pure-Kids opent op 15 september 2017

Reacties uitgeschakeld voor Pure-Kids opent op 15 september 2017

Assen – Aanstaande vrijdag – 15 september – vindt tussen 15.00 en 18.00 uur de officiële en feestelijke opening van kinderopvang Pure-Kids plaats. Naast reguliere opvang, richt Pure-Kids zich op speciale doelgroepen, zoals kinderen met hoogbegaafdheid, ADHD, ASS en hoogsensitiviteit of kinderen die nu nog thuis zitten.

Pure-Kids biedt zowel reguliere, als speciale kinderopvang aan. Een unieke combinatie in Noord-Nederland en een groot voordeel voor kinderen. “Op de opvang hebben we nu drie groepen: twee reguliere en een gespecialiseerde bso. De groepen zijn dus gescheiden van elkaar, maar

leren elkaar zo wel kennen. Dat is goed voor de ontwikkeling. Ze kunnen namelijk zoveel van elkaars talenten leren. Ze vormen zo een heel mooie aanvulling op elkaar”, licht initiatiefneemster Femke Doevendans de bewuste keuze toe. Samen met Ina Kuperus runt zij de kinderopvang. Naast opvang bieden de twee ook logeerweekenden aan. Bij Pure-Kids kunnen kinderen uit Assen en omgeving dan ook terecht voor opvang in de breedste zin van het woord.

Totaalpakket

Pure-Kids heeft aan de Reest 2 de perfecte locatie gevonden. Met alle ruimte voor de kinderen om veilig buiten te spelen en parkeerplaatsen op eigen terrein. Sinds 4 september is de kinderopvang geopend. “Het bevalt heel goed”, begint Doevendans tevreden. “Het grote voordeel van deze locatie is dat hier de ruimte is om het totaalpakket met een reguliere en een gespecialiseerde opvang aan te bieden. Dat wilden we graag, omdat ouders zo niet telkens naar twee verschillende plekken hoeven te reizen.”

De aanmeldingen stromen inmiddels binnen. Er zijn nog enkele plaatsen voor de gespecialiseerde bso en voor de logeerweekenden vrij. Daarnaast is er nog plek op de reguliere opvang. “Op de gespecialiseerde bso werken we met extra kleine groepen. Daarin functioneren kinderen gewoon het beste. Ze brengen hier toch hun vrije tijd door. Daarom mogen ze ook altijd – natuurlijk binnen de kaders – zelf kiezen hoe ze die tijd besteden”, legt Ina Kuperus uit. “Ze hoeven niet mee met de groep en mogen eigen keuzes maken.”

Meer informatie over Pure-Kids is te vinden op www.pure-kids.nl.

 

Reacties

Redactie

Related Posts

Autotunnel bij het NS-station noord naar zuid verbonden

Reacties uitgeschakeld voor Autotunnel bij het NS-station noord naar zuid verbonden

Opening expositie vol met historisch TT-materiaal In het VVV kantoor in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Opening expositie vol met historisch TT-materiaal In het VVV kantoor in Assen

SamSam zet de deur open

Reacties uitgeschakeld voor SamSam zet de deur open

Politie neemt 7500 kilo vuurwerk in beslag

Reacties uitgeschakeld voor Politie neemt 7500 kilo vuurwerk in beslag

Steengoed eten

Reacties uitgeschakeld voor Steengoed eten

Wederom fietser gewond bij aanrijding aan de Oude Molenstraat met de Korenmolen in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Wederom fietser gewond bij aanrijding aan de Oude Molenstraat met de Korenmolen in Assen

Vermissing Hond Assen is weer terecht (Update)

Reacties uitgeschakeld voor Vermissing Hond Assen is weer terecht (Update)

Create AccountLog In Your Account