ASSER SPORT & CULTURELE VERENIGINGEN ZETTEN HUN DEUREN OPEN VOOR HET PUBLIEK

Assen – De komende periode organiseren diverse sport en culturele verenigingen in Assen open dagen, trainingen, of repetities. De deuren staan open voor het publiek, er worden demonstraties gegeven en gratis activiteiten aangeboden om bezoekers kennis te laten maken de club en hun activiteit. Hiermee luiden de clubs feestelijk het nieuwe seizoen in en hopen tijdens deze dagen nieuwe leden of vrijwilligers te werven. Voor belangstellenden een mooie gelegenheid om te kijken en proberen welke sport of culturele activiteit het beste bij hem of haar past en kennis te maken met de diverse clubs in Assen.

Deze sportverenigingen doen mee met de Open Dagen Route van Sportclubs:

MILO Gewichtheffen; Voetbal: Asser Boys, LEO en LTC; Loop- en wandelgroep Marsdijk en Loopgroep Kloosterveen; Boksteam Assen; Basketball: Assist; Badminton Combinatie Assen; Volleybal: Sudosa-Desto en Peelermarke; Hockey: HVA; Atletiek: AAC ’61, Malu Dance Company; Seniorensport: MBvO; Mountainbike: MTB Assen; Schermvereniging Desperado.

Meer informatie over de data en tijden is te vinden op: www.assenbeweegt.nl

Deze culturele verenigingen/instellingen doen mee met de Culturele Open Dagen Route:

Kamerorkest Divertimento; Harmonieorkest Eendracht; Garage TDI/Honk N; Vocaal ensemble Arioso; Malu Dance Company; Digital Art Factory; Teken/schilderstudio Galyna Aguf; Beeldrijk Drenthe; a Capellakoor A Bunch of Twolips.

Daarnaast is er op 8 en 9 september de 24 Uur van Assen. Diverse sport- en culturele verenigingen combineren hiermee hun open activiteit.

Meer informatie over de programma’s en de data van de Culturele Open Dagen Route is te vinden op: www.assen.nl/cultureleopendagenroute

AssenBeweegt! en Vaart welzijn streven er naar dat zoveel mogelijk Assenaren participeren in, en deelnemen aan sport en cultuur en promoot een gezonde leefstijl. Ze wil graag dat de clubs gezond en vitaal blijven en dragen dit initiatief dan ook een warm hart toe.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account