Uitermate goede sfeer tijdens 1e avond TT Festival 2017

Assen – Woensdagavond omstreeks 19.30 uur werd het TT-Festival 2017 officieel gestart door de Burgemeester van Assen, Marco Out. Na de officiële handelingen werd het TT-Festival 2017 gestart met een optreden van het Koninklijke Militare Kapel ‘Johan Willem Friso’. Na een solo optreden werd het KMKJWF bijgestaan door de band Donnerwetter en vervolgens Mooi Wark. Beide bands hadden enkele nummers uit hun repertoire gekozen om samen met het kapel te spelen. Dit zorgde voor een extra dimensie bij de nummers.

Nadat Mooi Wark en het KMKJWF hun laatste nummer gespeeld hadden werd de tussentijd opgevuld door DJ Pole Position. Op de andere twee podia in de stad speelden Melrose, Kleintje Diep Triest en DJ Sandstorm. In de gehele stad was het gezellig druk. Veel mensen hadden besloten om met het mooie weer nog even te genieten van het geboden muziekprogramma.

Op de Mainstage op het Koopmansplein was de Creedence Clearwater Revival de tweede Act van de avond. Het meeste publiek op het Koopmansplein kwam echter voor de afsluitende band van de avond. Ondanks dat zorgde Creedance Clearwater Revival voor een gezellige sfeer en werd er her en der op het plein vrolijk mee gedanst. Even na 23.00 uur knalde Mooi Wark op het podium. Mooi Wark verzorgde een volledige show van twee uur. Diverse nummers uit hun repertoire werden door het plein meegezongen.

Omstreeks 01.00 uur werd de eerste avond afgesloten en kan de organisatie terugkijken op een geslaagd begin van het TT Festival 2017.

Foto’s: R.Koene en P.Koene © MoiAssen / Compact Media

 

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account