COG DRENTHE POWERING PARTNER TT KIDSFESTIVAL IN ASSEN

Assen – Op 24 juni aanstaande organiseren diverse partijen de allereerste versie van het TT KidsFestival in het centrum van Assen. Op deze TT Zaterdag zullen tussen 13.00 en 17.00 uur op de Jan Fabriciusstraat (voor het RTV Drenthe/Nozem Oil Stage) diverse kinderactiviteiten worden aangeboden. De Christelijke Onderwijsgroep Drenthe (COG Drenthe) is, als sponsor, powering partner van dit event voor kinderen in de basischoolleeftijd. Het Festival is een initiatief van Restaurant en Cateringservice Mennega en Evenementen Catering Teuben. De productie en uitvoering van het festival is in handen van Van Straat tot Laan BV. Voor COG Drenthe is de steun aan het TT KidsFestival een weloverwogen besluit.

De organisatie wil toonaangevend zijn in opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar en is een lerende organisatie. Voor de Buitenschoolse activiteiten is COG Drenthe bovendien de verbinding aan het leggen tussen activiteiten die op het kindcentrum worden aangeboden en de activiteiten vanuit de gemeente of andere organisaties. COG Drenthe is voortdurend op zoek naar verbeteringen, nieuwe ontwikkelingen, verbindingen en uitdagingen om kinderen het onderwijs en de opvang te bieden dat een basis legt voor hun toekomst. Het TT KidsFestival wordt door COG Drenthe beschouwd als zo’n nieuwe verbinding. Letterlijk zorgt het festival voor verbindingen tussen kinderen, maar het festival legt ook een verbinding naar sport en techniek. Voor COG Drenthe essentiële elementen.

COG Drenthe heeft geen actieve rol in de organisatie van het Festival, maar is wel nauw aangesloten op het programma en de organisatie. Als organisatie met een onderwijsverantwoordelijkheid voor 18 basisscholen in 4 Drentse gemeenten en 3600 kinderen en kinderopvang in eigen beheer, weet de organisatie natuurlijk als geen ander hoe voor kinderen een veilige en verantwoorde leer- en speelomgeving kan worden gecreëerd. Door COG Drenthe zijn op dit gebied dan ook diverse kaders meegeven bij de organisatie van het Festival.

COG Drenthe is trots zich powering partner te mogen noemen van het TT KidsFestival. Het belooft een geweldige dag vol motorbeleving te worden, waarbij de jonge bezoekers allerlei spel- en doe activiteiten kunnen doorlopen. Bovendien is er een heuse Miss TT KidsFestival-verkiezing, waarbij de deelnemers zullen worden begeleid door niemand minder dan Glenda Nijland van Glendance Assen.  Het TT KidsFestival vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 van 13.00 tot 17.00 uur. Het Festivalterrein is op de Jan Fabriciusstraat. Op het terrein voor het RTV Drenthe/Nozem Oil podium.

Kijk voor meer informatie op: https://www.ttfestival.nl/events/tt-nightride-en-tt-toertocht/35-nederlands/events/229-tt-kids of bezoek de Facebookpagina: TT KidsFestival Assen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Gelukkig Nieuwjaar

Reacties uitgeschakeld voor Gelukkig Nieuwjaar

Kop staart botsing bij Gasselte N378

Reacties uitgeschakeld voor Kop staart botsing bij Gasselte N378

43-jarige Assenaar in de boeien na inbraak aan de Kanaalstraat in Assen

Reacties uitgeschakeld voor 43-jarige Assenaar in de boeien na inbraak aan de Kanaalstraat in Assen

Programma: TTKidsFestival Assen

Reacties uitgeschakeld voor Programma: TTKidsFestival Assen

ZOMERSE WORKSHOPS IN SAMENWERKING MET NEGEN ASSER ONDERNEMERS

Reacties uitgeschakeld voor ZOMERSE WORKSHOPS IN SAMENWERKING MET NEGEN ASSER ONDERNEMERS

Winkeldievegge slaat toe bij Scapino aan de Oudestraat in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Winkeldievegge slaat toe bij Scapino aan de Oudestraat in Assen

Poppendokter bij Repair Café Assen

Reacties uitgeschakeld voor Poppendokter bij Repair Café Assen

Create AccountLog In Your Account