Zomerse sferen tijdens het Business Festival Drentse business clubs organiseren samen zomers festival

Assen – Op 13 juni vindt hét Business Festival van Drenthe plaats!
In de achtertuin van De Fabriek Assen komt ondernemend Drenthe samen om op informele wijze de zomer af te trappen. Met een zomerse barbecue, drankjes en muziek belooft het een gezellige avond in de achtertuin van De OndernemersFabriek Assen te worden. Parallel aan de gezelligheid worden inspiratiesessies gegeven over nieuwe trends en ontwikkelingen.

‘We vinden het belangrijk om het Drentse netwerk te verbinden en zo de regio te versterken, daarom hebben we ervoor gekozen het festival in samenwerking met andere Drentse partijen te doen.’ -Eelco Bakker OndernemersFabriek Drenthe

Business clubs JCCA, CCA, De DrentseZaak, STiB en De Compaen werken samen met Gemeentes Assen, Emmen en Hoogeveen, Kennispoort Drenthe en Ik ben Drents Ondernemer aan het festival. Genodigden van het festival zijn leden of relaties van deze business clubs.

Wij willen onze relaties en huurders de mogelijkheid bieden ook aan te sluiten bij andere netwerken. Door netwerken te delen versterk je elkaar. Het Business Festival is daar een goed voorbeeld van . – Harry Weitering De Drentse Zaak

De OndernemersFabriek begeleidt in Assen, Emmen en Hoogeveen Drentse ondernemers richting groei. 25 bedrijven zijn aangesloten en krijgen door middel van workshops, kennissessies, coaching toegang tot een Drenthe breed partner netwerk en onderlinge sparsessies, handvatten geboden om te groeien met hun bedrijf.

 

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account