McDonald’s restaurant Assen start met bediening aan tafel

Assen – Deze week is McDonald’s restaurant Assen gestart met tafelbediening voor haar gasten: McDonald’s Table Service. Gasten kiezen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelkiosk een plekje om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit. Met Table Service zet McDonald’s een belangrijke stap voorwaarts in de restaurantbeleving voor gasten.

“Ik ben zeer verheugd dat we in McDonald’s restaurant Assen nu ook bediening aan tafel gaan bieden. Met de introductie van deze nieuwe dienst kunnen we onze gasten nog meer service bieden in dit restaurant. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!”, aldus Alle Peereboom, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Assen. Gasten enthousiast over Table Service Sinds de pilot met Table Service in juni 2015 bij één van de restaurants van McDonald’s Nederland, blijkt dat gasten Table Service erg gemakkelijk vinden. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij direct aan tafel kunnen plaatsnemen. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol. Daarnaast is het voor gezinnen erg praktisch. Ouders hebben minder om handen en kunnen daardoor de volle aandacht aan hun kinderen geven. De servicemedewerkers hebben meer persoonlijk contact met gasten wat de gasttevredenheid verbetert. Door het enthousiasme van de gasten en medewerkers is het aantal McDonald’s restaurants met Table Service het afgelopen jaar flink toegenomen: 99 restaurants op dit moment!

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland, licht toe: “We hebben de ambitie om aan het eind van dit jaar in zo’n tweederde van onze 246 restaurants Table Service aan te bieden. We zien dat deze nieuwe service zowel bij gasten als medewerkers in goede aarde valt.

Inmiddels bieden ruim 99 restaurants dit succesvolle serviceconcept aan. Medio juni verwachten wij al de mijlpaal van 100 restaurants met Table Service te vieren met onze gasten.”

Over McDonald’s Table Service McDonald’s neemt met dit internationaal beproefde serviceconcept een belangrijke stap om gasten optimaal van dienst te zijn, zoals zij dit wensen en verwachten van McDonald’s. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk in het restaurant kunnen kiezen in welke zone zij gaan zitten en ontvangen een bon die zij zichtbaar op tafel neerleggen. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een servicemedewerker deze direct aan tafel bij de gast. Aan tafel bedienen kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Bewoners uit huis na gaslucht in de woning Assen

Reacties uitgeschakeld voor Bewoners uit huis na gaslucht in de woning Assen

Woningbrandje aan de Kampakkersin Borger

Reacties uitgeschakeld voor Woningbrandje aan de Kampakkersin Borger

Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief

Reacties uitgeschakeld voor Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief

Senioren Academie (Hoger Onderwijs voor Ouderen – HOVO) start cursussen in Assen!

Reacties uitgeschakeld voor Senioren Academie (Hoger Onderwijs voor Ouderen – HOVO) start cursussen in Assen!

FC Emmen viert historische promotie na de eredivisie op Raadhuisplein Emmen

Reacties uitgeschakeld voor FC Emmen viert historische promotie na de eredivisie op Raadhuisplein Emmen

Woonwagen van de 43-jarige Assenaar in Marsdijk wordt weggehaald van het kamp

Reacties uitgeschakeld voor Woonwagen van de 43-jarige Assenaar in Marsdijk wordt weggehaald van het kamp

Nieuwe editie Beursvloer Assen

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe editie Beursvloer Assen

Asperges (en aardbeien) van LeerwerkCentrum Hooghalen

Reacties uitgeschakeld voor Asperges (en aardbeien) van LeerwerkCentrum Hooghalen

Automobilisten zien rotonde in Gieten over het hoofd en schieten rechtdoor

Reacties uitgeschakeld voor Automobilisten zien rotonde in Gieten over het hoofd en schieten rechtdoor

Create AccountLog In Your Account