Campertrail in Hondsrug gebied te zien in “Man bijt hond”

Drenthe – Op initiatief van de 5 Drentse Hondsrug gemeenten (Tynaarlo, Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Emmen en Coevorden), Camperverzekeraar Aveco, Marketing Drenthe, Projectenbureau en Recreatieschap Drenthe heeft in het weekend van 21, 22 en 23 april jl. de Hondsrug campertrail plaatsgevonden. Een weekend lang trokken 5 stellen met hun camper over de Hondsrug. Iedere nacht op een andere locatie en overdag het gebied ontdekken. Dit alles is gefilmd door Man bijt hond internettv. De eerste aflevering van Man bijt Hond gaat aanstaande donderdag 25 mei live!! Daarna wordt er 5 weken lang iedere week een aflevering van het Campertrailweekend op hondsrugdrenthe.nl/campervakantie geplaatst.
De Hondsrug gemeenten richten zich hiermee speciaal tot het camperpubliek. Naast deze filmpje wordt deze doelgroep ook via social media volop benaderd en verwezen naar de vele mogelijkheden die deze toeristische regio aan camperaars biedt.

De initiatiefnemers van de Hondsrug campertrail hebben al een preview van de filmpjes mogen bekijken en blikken terug op een succesvolle campertrail.  ‘We hebben er 5 ambassadeurs voor de regio bij’ vertelt José Reinholtd. Als toeristisch regisseur van Hondsrug Drenthe en Magisch Drenthe heeft zij dit project begeleid.

Ervaringen/reviews worden steeds belangrijker en daarom is dit een hele pure vorm van promotie. “De ervaring van de klant staat immers centraal“aldus José Reinholtd. Daarom is besloten om deze campertrail op te zetten. In camperverzekeraar Aveco uit Hardenberg hebben wij een fijne samenwerkingspartner gevonden om bij een groot deel van de campereigenaren in Nederland onder de aandacht te komen. In het magazine van deze verzekeraar heeft Hondsrug Drenthe een oproep geplaatst voor deelnemers aan de campertrail. De vijf deelnemende stellen zijn geselecteerd uit de ruim 80 aanmeldingen die deze oproep opleverde. De deelnemende camperstellen zijn positief verrast over het gebied en de vele activiteiten en diversiteit aan activiteiten. De schone lucht, donkere nachten en gewekt worden door de natuur. “Nooit geweten dat er zoveel te zien en beleven is” gaf één van de deelnemers aan. Het Bluesmuseum viel met name bij de heren in de smaak, maar ook het zelf plukken van het avondeten in de natuur en de workshop schapen drijven onder leiding van schaapherder Monique in Exloo.
De vijf stellen blijven onverminderd enthousiast en vertellen graag aan iedereen hoe mooi ze het hebben gehad. Het doel van het project om meer camperaars naar de Hondsrug te halen lijkt daarmee te zijn geslaagd!

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account