PRIMEUR VOOR AMEN

 

Amen – Zijn nieuwe roman moet nog officieel verschijnen, maar woensdagmiddag 10 mei las Adriaan van Dis in café De Amer in Amen al enkele delen voor uit ‘ In het buitengebied’. 

De bekende schrijver was in het dorp om het startschot te geven voor ‘Amen leest Van Dis’. Dankzij de medewerking van boekhandel Van der Velde Boeken kunnen alle bewoners gratis zijn werk lezen.

Anneke Eskens kreeg woensdag als eerste ‘De wandelaar’ aangeboden. Een roman uit 2007 met grote actualiteitswaarde, zoals Van Dis vertelde.

Op zondagochtend 18 juni is Adriaan van Dis te gast op het literatuur- en muziekfestival Zomerzinnen en dan kunnen de Amenaren hem persoonlijk vragen stellen.

Die bijeenkomst is overigens voor alle festivalgangers toegankelijk.

Zondagmiddag zal Van Dis uitgebreid vertellen over ‘In het buitengebied’, een roman-in- verhalen. De hoofdpersoon is een schrijver die zich heeft gevestigd in een vallei, ver van de stad en zijn vrienden.

Zie voor meer informatie over het festival WWW.ZOMERZINNEN.NL

Zomerzinnen wordt georganiseerd door Stichting Zomerzinnen in samenwerking met

Biblionet Drenthe, Stichting Literatuurclubs Drenthe, Huus van de Taol, Hanzehogeschool, Noorderpoort en Stichting De Literaire Hemel.

Het wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe, Gemeente Aa en Hunze, Rabofonds, Lira Fonds, Van der Velde Boeken en Global textware.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account