SOMCOM sluit vestiging in Bovensmilde om verder uit te kunnen breiden

Bovensmilde – Per 1 juni sluiten de deuren van SOMCOM Bovensmilde. Het computer- en telecombedrijf breidt namelijk haar werkzaamheden uit. De vestiging in Assen blijft gewoon open, terwijl het bedrijf op zoek gaat naar een nieuwe en grotere locatie om de toekomstplannen in te verwezenlijken. 

“We maken ons op voor een dubbele verhuizing”, legt eigenaar Carlo Sommeling uit. “De computerbranche is enorm in beweging en we willen met de markt mee. Daarom werken we aan nieuwe initiatieven en activiteiten. Daarvoor zijn we op zoek naar een groter pand in Assen. Bovensmilde gaat dicht om ons de ruimte te geven uit te breiden op één grote locatie.”

Gratis onderhoudsbeurt

De sluiting van de vestiging in Bovensmilde gaat Sommeling aan het hart. Ruim dertien jaar geleden begon hij immers daar met zijn bedrijf. “In Bovensmilde is de echte fundering voor SOMCOM gelegd. Met pijn in mijn hart nemen we er dan ook afscheid van. Het is een prachtig pand. Voor ons is het daar allemaal begonnen, maar we moeten inspelen op de nieuwe ontwikkelingen om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.” Het pand aan de Hoofdweg gaat per 1 juni in de verkoop of verhuur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sommeling via carlo@somcom.nl.

Om klanten uit Bovensmilde, Smilde en Hoogersmilde tegemoet te komen krijgen zij per klant bij een bezoek aan de winkel aan de Oude Molenstraat in Assen een gratis onderhoudsbeurt voor de computer aangeboden. “Die kost normaal zo’n 65 euro”, legt Sommeling uit. “We doen er alles aan om iedereen te kunnen blijven helpen. We laten de regio en de klanten dan ook zeker niet vallen. We gaan ook niet weg, maar zijn slechts een paar kilometer verderop te vinden. Met dezelfde werkzaamheden, nog meer service en dezelfde mensen.”

Pick up & return

Sommeling is samen met zijn personeel druk bezig met het zoeken naar een grotere locatie in Assen, omdat de nieuwe activiteiten om veel meer ruimte vragen. Zo gaat SOMCOM zich meer richten op gespecialiseerde telefoon- en computerreparaties voor bedrijven en consumenten in het gehele land, komt er een webshop en werken ze aan een ‘pick up & return-service’. “We hebben enorm veel mooie plannen. Zo gaan we bijvoorbeeld echt naar de mensen toekomen”, vertelt Carlo Sommeling met een geheimzinnige glimlach. “Maar, daarover later meer.”

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Breng je hormonen in balans met Ralph Moorman

Reacties uitgeschakeld voor Breng je hormonen in balans met Ralph Moorman

Masterclasses Kinderboekenweek

Reacties uitgeschakeld voor Masterclasses Kinderboekenweek

Summerbreak 2019: de data zijn bekend!

Reacties uitgeschakeld voor Summerbreak 2019: de data zijn bekend!

123inkt.nl jeugdhoofdsponsor bij vvLEO

Reacties uitgeschakeld voor 123inkt.nl jeugdhoofdsponsor bij vvLEO

Column – Je buik

Reacties uitgeschakeld voor Column – Je buik

Brand in fietsenhok achter het CBR in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Brand in fietsenhok achter het CBR in Assen

INSCHRIJVING BAUHAUS DUTCH OPEN DARTS 2019 OPEN

Reacties uitgeschakeld voor INSCHRIJVING BAUHAUS DUTCH OPEN DARTS 2019 OPEN

Create AccountLog In Your Account