Het leven stopt niet als je 25 bent, je leeft NU!

Assen – Bij ClubNU kan je stijlvol stappen: vrienden, een hapje, een drankje, entertainment en goede muziek. Even stoom afblazen na een werkweek, het weekend vieren!

Een geheel verzorgde avond, waarbij je echt het gevoel hebt dat je UIT bent! Je bent deze avond gast en dat voel je: je jas wordt aangenomen en het personeel is vriendelijk. Bij de feestelijke opening word je verwelkomd met een drankje om te proosten op een veelbelovende avond waarin je kunt genieten van lekkere muziek en het nog steeds mogelijk is een praatje te maken met elkaar. Er kan lekker gedanst worden en het entertainment maakt je avond uit helemaal compleet.

De eerdere edities van ClubNU Assen in Fellini en in de vernieuwde zaal van De Hertenkamp waren een groot succes, de vorige editie was geheel uitverkocht. Ook de komende editie zal plaatsvinden in De Hertenkamp, met uitzicht op het verlichte bos:

CLUB NU MEETS SOUL & FUNK.

Kaarten in de voorverkoop zijn online verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk. Aan de deur kost entree € 20,00.

Voor de moderne man of vrouw die midden in het leven staat, die uit wil op muziek van NU, die de standaard kroegjes en throwbackfeestjes nu wel heeft gezien. Wil je écht een avond UIT? Koop dan NU je tickets op www.clubnu.nl en geniet van een gegarandeerd fantastische avond!

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Create AccountLog In Your Account