Hondsrug promotie in “Man bijt hond”

Drenthe – De initiatiefnemers van de Hondsrug campertrail blikken terug op een succesvolle campertrail.   ‘We hebben er 5 ambassadeurs voor de regio bij’ vertelt José Reinholtd. Als toeristisch regisseur van Hondsrug Drenthe heeft zij dit project begeleid.

Ervaringen/reviews worden steeds belangrijker en daarom is dit een hele pure vorm van promotie. “De ervaring van de klant staat immers centraal“ aldus José Reinholtd. Daarom is besloten om deze campertrail op te zetten.

Op initiatief van de 5 Drentse Hondsrug gemeenten en Camperverzekeraar Aveco heeft dit weekend de Hondsrug campertrail plaatsgevonden. Een weekend lang trokken 5 stellen met hun camper over de Hondsrug. Iedere nacht op een andere locatie en overdag het gebied ontdekken. Dit alles is gefilmd door Man bijt hond internettv.

De 5 deelnemende camperstellen zijn positief verrast over het gebied en de vele activiteiten en diversiteit aan activiteiten. De schone lucht, donkere nachten en gewekt worden door de natuur. “Nooit geweten dat er zoveel te zien en beleven is” gaf één van de deelnemers aan. Het Bluesmuseum viel met name bij de heren in de smaak, maar ook het zelf plukken van het avondeten in de natuur en de workshop schapen drijven onder leiding van schaapherder Monique in Exloo. De vijf stellen waren erg enthousiast en gaven aan iedereen te gaan vertellen hoe mooi ze het hebben gehad. Het doel van het project om meer camperaars naar de Hondsrug te halen lijkt daarmee te zijn geslaagd!

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account