Michael McDermott naar muziekafdeling Vanderveen

Assen – Vrijdag 7 april om 15.30 uur treedt de Amerikaanse singer-songwriter Michael McDermott op bij de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen te Assen.

Vorig jaar reisde Gert Jan Gjaltema, bedrijfsleider van de muziekafdeling, speciaal af naar Bad Bramstedt in Duitsland om deze muzikant daar live te zien. Daar werden de contacten gelegd voor het instore optreden.

Gert Jan: “Michael McDermott verraste ons vorig jaar met een fenomenaal rootsalbum ‘Willow Springs’. Het werd een topjaar voor Michael want dit album eindigde zelfs op nummer 2 van onze jaarlijkse klantenenquête (tussen David Bowie en Leonard Cohen in). Maar ook zijn verzamelalbum ‘Xxv’ en de plaat met ‘The Westies’ staan in de top 30.”

“Met z’n robuuste stem maakt hij al sinds 1991 muziek, maar het album ‘Willow Springs’ kwam magistraal binnen bij ons, iedereen moest hem horen! Met dit album doorstond Michael een pittige tijd in zijn privéleven en verwerkte dit in gedreven en bevlogen nummers die je soms tot op het bot weten te raken. We zijn dan ook apetrots dat Michael bij ons komt spelen in de winkel. Je bent van harte welkom, want dit mag je gewoon niet missen!”

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account