Nieuwjaarsconcert van het Drents Senioren Orkest in Assen op 17 januari

Assen – Het Drents Senioren Orkest organiseert een Nieuwjaarsconcert op dinsdagmiddag 17 januari in de Bron in Assen. Het concert begint om 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur en daarna is er een nieuwjaarsreceptie met hapjes en drankjes. De toegangsprijs is € 10,- per persoon (incl. hapjes en drankjes). Kaarten met korting van € 5,- zijn te reserveren bij de VVV in Assen. Tel 0592-243788 of aan de zaal.

Op het programma van het Nieuwjaarsconcert staan o.a. Wien bleibt Wien, Salzburg Impressions, Böhmischer muzik, The Sound of Music, Berliner Luft en natuurlijk de Radetzkimars. Na afloop is er de nieuwjaarsreceptie, waar we onder het genot van een hapje en drankje elkaar een goed nieuwjaar kunnen wensen. Dit concert wordt gesponsord door Van Smaak Maaltijdservice. Zij verzorgen tijdens de receptie de hapjes en een drankje om gezamenlijk het nieuwe jaar te vieren

Het Drents Senioren Orkest staat o.l.v. Henk Veneman, een bekende dirigent in de harmonie en fanfare-wereld. Het orkest is opgericht in oktober 1983. De leden komen uit de provincie Drenthe en zelfs daar buiten en bestaat nu uit 63 leden, waaronder 15 vrouwen.

Het Drents Senioren Orkest is een harmonie-orkest, d.w.z. dat houten blaasinstrumenten, klarinetten, dwarsfluiten, hobo en fagot, deel uitmaken van het orkest. Het orkest heeft een belangrijke plaats ingenomen in het culturele leven van de provincie Drenthe omdat men zorgt voor zowel actieve recreatie voor de leden zelf, en als passieve recreatie voor de vele bezoekers van de concerten.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Duo aangehouden voor diefstal

Reacties uitgeschakeld voor Duo aangehouden voor diefstal

Landelijke primeur met dubbeldekkers in het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe

Reacties uitgeschakeld voor Landelijke primeur met dubbeldekkers in het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe

Doe alsof je thuis bent! Zeven Assense ondernemers en De Bonte Wever slaan de handen ineen voor uniek project

Reacties uitgeschakeld voor Doe alsof je thuis bent! Zeven Assense ondernemers en De Bonte Wever slaan de handen ineen voor uniek project

Start met sportief fietsen!

Reacties uitgeschakeld voor Start met sportief fietsen!

Politie houdt fietsendieven aan

Reacties uitgeschakeld voor Politie houdt fietsendieven aan

Scooterrijder ten val na gevaarlijk rijgedrag van de auto in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Scooterrijder ten val na gevaarlijk rijgedrag van de auto in Assen

Beveiliging AsserPas is lek

Reacties uitgeschakeld voor Beveiliging AsserPas is lek

Reacties uitgeschakeld voor

Create AccountLog In Your Account