Onze pieten komen graag bij u op huisbezoek

Assen – Vanaf het moment dat de Sint en zijn pieten voet aan wal zetten bezoeken zij vele kinderen, jong én oud. Zo zijn zij te vinden in winkelcentra, op scholen, bij bedrijven en uiteraard diep in de nacht bij het vullen van alle schoentjes. Maar niets is natuurlijk leuker als een huisbezoek, waarbij alle tijd en aandacht naar de aanwezigen gaat. Zo’n bezoek regelt u bij ANDR Verhuur!

Bij ons kunt u terecht voor een huisbezoek van Zwarte piet. Met zijn tweeën komen ze graag bij u langs en maken u sinterklaasfeest onvergetelijk. Een bezoek dat u nog lang bij zal blijven, in positieve zin.

Hoe werkt het
Allereerst wijzen wij u graag op onze agenda. Wij adviseren u om, alvorens u wenst te boeken, eerst onze agenda te raadplegen om te zien of de datum en tijd van uw keuze nog beschikbaar zijn. Wanneer u vervolgens besluit een bezoek van zwarte piet te boeken, kunt u het boekingsformulier hier onder invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen om samen met u uw wensen te bespreken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan wel of niet strooien, voorzichtige benadering in verband met angstige kinderen, plaats van de cadeaus, enzovoorts. Ook indien u aanvullende wensen heeft kunt u dat dan aan ons kenbaar maken.
Daarnaast vragen wij u altijd een overzicht aan ons door te geven van de personen die aanwezig zijn tijdens het bezoek, inclusief korte informatie per persoon. Wij benadrukken daarbij graag korte (!) informatie. Mocht er namelijk te veel informatie doorgegeven zijn, dan bestaat het risico dat de pieten niet voldoende aandacht kunnen besteden aan alle aanwezigen en is de kans op teleurgestelde gezichten groter. Daar wordt u niet blij van, maar wij als organisatie evenmin. Wanneer wij contact met u opnemen zullen wij dit altijd nogmaals melden.

Wanneer alles bij ons bekend is zullen twee zwarte pieten op de afgesproken datum en tijd bij u aan kloppen om uw sinterklaasfeest onvergetelijk te maken. Zij zullen er, aan de hand van uw informatie en wensen, een feest van maken waar nog weken over nagepraat zal worden. Een dansje, samen een liedje zingen, de cadeaus uitpakken; er zijn vele dingen mogelijk maar steeds in overleg met u. U bent en blijft immers de regisseur van uw eigen feest, hoewel; een zwarte piet is niet altijd voorspelbaar, een verrassing zit in een klein hoekje…
“Daar wordt aan de deur geklopt… Wie zou dat zijn?”
Tarieven
Vaak wordt, ten onrechte, gedacht dat een huisbezoek duur is. Dit is echter niet helemaal juist. Onze organisatie heeft er, bewust, voor gekozen om de tarieven zo laag mogelijk te houden omdat wij van mening zijn dat iedereen een onvergetelijk sinterklaasfeest verdient. Daarnaast streeft onze organisatie geen winst na. Alle opbrengsten komen ten goede aan de aanschaf en het onderhoud van onze kostuums en asseccoires. Zo weten wij dat we er altijd tip-top bij lopen en weet u dat u te maken heeft met een deugdelijke organisatie.

Maar dat er kosten aan een bezoek verbonden zijn, daar ontkomen we helaas niet aan. Wat de kosten precies zijn, hangt af van uw specifieke wensen. U kunt bij ons kiezen uit twee ‘standaard’ opties voor een huisbezoek; wilt u hier meer informatie over willen weten
Kijk dan snel op : www.andr-verhuur.nl
Twijfel niet en wees er snel bij want vol is ook echt vol.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Persoon auto te water aan de Vaart NZ in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Persoon auto te water aan de Vaart NZ in Assen

Extra bussen Gamma Racing Day

Reacties uitgeschakeld voor Extra bussen Gamma Racing Day

Gamma Racing Day 2015 op het TT-circuit van Assen

Reacties uitgeschakeld voor Gamma Racing Day 2015 op het TT-circuit van Assen

Autobrand op de Norgervaart in Huis ter Heide

Reacties uitgeschakeld voor Autobrand op de Norgervaart in Huis ter Heide

Auto raakt van de weg op Jan Palachweg in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Auto raakt van de weg op Jan Palachweg in Assen

De politie blust keukenbrand aan de Moezelstraat in Assen

Reacties uitgeschakeld voor De politie blust keukenbrand aan de Moezelstraat in Assen

Kom ook langs in het Jacklab

Reacties uitgeschakeld voor Kom ook langs in het Jacklab

Create AccountLog In Your Account