Duogolf slaat handen ineen met Pro Golf Events

Regio – In de voorbereiding op het nieuwe seizoen kondigt Duogolf de samenwerking met Pro Golf Events aan op het gebied van de organisatie van de golfcompetitie ‘Duogolf Euregio Liga’. Met de samenwerking gaan beide partijen uit van een waarborging van het succes van de competitie.

De inmiddels zeven jaar bestaande Duogolf Euregio Liga is een zomercompetitie die maandelijks van mei t/m september gespeeld wordt op prachtige 18 holes golfbanen in de grensstreek van Nederland en Duitsland. Elk jaar doen er meer dan 100 duo’s mee aan de competitie.

Bij Duogolf bepaal jezelf met wie je een duo wilt vormen en alle combinaties zijn mogelijk: man-man, vrouw-vrouw of gemixt. De deelnemers komen van diverse clubs uit heel Nederland (in 2016 van 44 verschillende clubs). Als hoofdprijs is in twee categorieën een golfreis naar Portugal voor twee personen te winnen.

Volgens Gerard Lasonder van Stichting Duogolf bleek na een lange zoektocht dat Pro Golf Events de

beste partij was om mee samen te werken. “Wij volgen Pro Golf Events al een aantal jaren en zien wat

betreft professionaliteit en enthousiasme onze visie terug in die van hun”.

Duogolf is een initiatief van enkele golf-enthousiastelingen uit het noorden van Nederland. Na jarenlange deelname aan de NGF competitie vonden zij dat er ruimte was voor een nieuw soort competitie. Dit heeft de initiatiefnemers geen windeieren gelegd en het aantal deelnemers groeit nog elk

jaar.

“De Duogolf Euregio Liga is al jaren een begrip en een erg succesvol concept” zegt Niels van der Weerd van Pro Golf Events. “Wij helpen graag mee om de toekomst van Duogolf te waarborgen en een nog groter succes te kunnen maken”.

Vanaf eind december 2016 kunnen koppels zich weer inschrijven voor de Duogolf Euregio Liga. Kijk voor meer informatie op www.duogolf.eu.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account