10 jaar wijkfeest in Assen-Oost

Assen – Op zaterdag 10 september is het weer feest in Assen-Oost. Dit jaar de tiende editie! En daarom wordt er extra uitgepakt. Naast de grote hoeveelheid kramen waarin bedrijven, organisaties en particulieren uit Vredeveld zich presenteren, is er dit jaar een speciaal kinderplein. 

Samen met de mensen van  Resto van Harte, die aanwezig zijn met een tot keuken omgebouwde brandweerauto, kunnen kinderen smoothies maken. De Kidz DJ zorgt voor muziek en beweging. Circus Bombari geeft workshops aan circusartiesten in de dop. Bij de kraam van de Asser Boys kunnen kinderen hun talenten laten zien. Het spannende verhaal van “het Spook van Valkenstijn en het Geheim van de Verdwenen Doopjurk”, dat op verschillende basisscholen in het Drents is voorgelezen, komt tot een ontknoping.

Natuurlijk ontbreken het springkussen, de ballonnen en de schmink niet. Voor wie meer van de wijk wil zien, met name de nieuwe delen in Assen-Oost, rijdt er een dubbeldekker rond, die bij een aantal open huizen zal stoppen. Muziek, demonstraties, lekker eten en veel gezelligheid maken het feest compleet. Burgemeester Out zal de markt om half 12 openen, op hoogte van de Vijverhof, aan de Vredeveldseweg.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account