Meet & Greet met Youtuber TheDutchTerms

Assen – Bekende Youtuber TheDutchTerms organiseert op zondag 4 september een Meet & Greet in restaurant Yankee Doodle in Assen. Fans hebben de mogelijkheid Vincent en Eva van TheDutchTerms te ontmoeten, een handtekening te scoren en met ze op de foto te gaan.

Van 11.00 tot 15.00 zal het restaurant Yankee Doodle in Assen gevuld zijn met 300 fans van een van Nederlands grootste Youtube-kanaal met meer dan 330.000 abonnees. Voor zondag 4 september zijn nog een handvol kaarten beschikbaar, dus wie nog geen kaart heeft bemachtigd, moet er snel bij zijn. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

De entree voor de Meet & Greet bedraagt €12,50. Naast de ontmoeting met hun favoriete Youtuber krijgen bezoekers een poster, hapje en drankje, en hebben ze ook de mogelijkheid met TheDutchTerms samen te gamen. Naast een aantal arcade kasten, die in de Yankee Doodle aanwezig zijn, zijn er ook een Wii U en New Nintendo 3DS demo unit waarop de spellen Pokkén Tournament en Yokai Watch gespeeld kunnen worden. Ook zal TheDutchTerms zijn Pokémon Go verzameling naast die van zijn fans leggen, om te kijken wie al sterkere Pokémon heeft gevangen.

Een middag in het teken van TheDutchTerms, games en gezelligheid wacht op de fans. Zeker iets om niet te missen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account