Boksgrootheid Arnold Vanderlijde te gast bij Boksteam Assen

Boksgrootheid Arnold Vanderlijde te gast bij Boksteam Assen

img_6163Assen – Bokseam Assen trakteert alle boksers van district Noord (Groningen, Friesland en Drenthe) op een boksclinic van Boksgrootheid Arnold Vanderlijde.

Vanderlijde die maar liefst 254 wedstrijden heeft gebokst waarvan 233 gewonnen waarvan drie keer brons op de Olympische spelen, komt graag naar de Asser boksschool om de boksers een leerzame trainen te bezorgen. Afgelopen jaar haalde Boksteam Assen voormalig Europees kampioen profboksen Pedro van Raamsdonk al naar het noorden voor een gasttraining.

“Het mooiste is om alle boksers van het noorden samen te laten trainen en als het dan ook nog onder leiding van een topper als Vanderlijde gebeurd is dat helemaal super.We hebben een grote zaal maar toch hoop ik dat iedereen er in past.”zegt trainer coach Johann Talens die een enorme opkomst verwacht.

De training is op Zondag 23 juni in het Sport & Wellness Center Assen het thuishonk van Boksteam Assen. De bedoeling is om dit jaarlijks te herhalen met grote namen. Voormalig boksers Regilio Tuur en Lucia Rijker staan ook op de verlanglijst.

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account