SPETTEREND GOSPELCONCERT DIMENSIONS VOICES

Assen Op vrijdag 22 juli zullen de Dimensions Voices om 19.30 een concert geven in De Open Hof aan de Sleutelbloemstraat in Assen. Deze internationale groep reist door Nederland, België en Duitsland en geeft concerten met muziek, dans en theater. Het thema van het programma van dit jaar is ‘Lost’. In een wereld die soms in brand lijkt te staan, is de kans groot dat je je afvraagt waar het met deze wereld heen gaat. Misschien voel je je zelfs wel eens verloren. De Dimensions Voices willen je vertellen dat er bij God hoop en een mooie toekomst te vinden is.

De deelnemers van de groep hebben allemaal auditie gedaan voor ze werden toegelaten tot deze gospeltournee. De tourleden hebben als voorbereiding op de tournee hun eigen zangpartijen ingestudeerd. Vervolgens werd er tijdens een oefenkamp van zeven dagen een avondvullende productie ingestudeerd. Deze zal de groep op 22 juli in Assen laten zien en horen.

Een van de deelnemers is de uit Assen afkomstige Gerard van de Broek. Vorig jaar was hij nog betrokken als dirigent van de Dimensions Juniors, dit jaar gaat hij als dirigent op pad met de Dimensions Voices. ‘Het is prachtig om met een groep enthousiaste en gedreven mensen op pad te zijn. Je beleeft prachtige avonturen, slaapt bij gastgezinnen en geeft elke dag een concert. Vermoeiend, maar geweldig om te mogen doen. Ik ben zelf ontzettend enthousiast en hoop dat de zaal in Assen goed gevuld zal zijn’, aldus Gerard.

Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn. Je hoeft geen kaarten te kopen, maar kunt zo naar binnen lopen. Er wordt alleen een collecte gehouden voor de onkosten van de groep.
Meer informatie is te vinden op de website van Dimensions www.dimensionsmusic.nl. Voor vragen over het concert in Assen kunt u contact opnemen met de organisatie via dimensions.assen@gmail.com.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account