Ontzorgd Verhuizen opent 7 nieuwe vestigingen

Assen- Verhuisregisseur voor senioren start 4 juli in Assen

Een jong verhuisbedrijf uit Leeuwarden heeft een gat in de markt gevonden. Ontzorgd Verhuizen helpt senioren en instellingen van A tot Z bij een verhuizing. De verhuisregisseur regelt echt alles waar iemand bij een verhuizing om vraagt, vanaf 4 juli ook in Assen en omgeving.

Het bedrijf verzorgt niet alleen de verhuizing van de inboedel, maar bijvoorbeeld ook de oplevering van de oude woning, schoonmaak, adreswijzigingen en omzetten van tv, internet en telefoon. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt geregeld.

“Dat het ineens zo snel zou gaan, hadden we niet verwacht”, zegt Marc van der Veen. Hij is met zijn vrouw Simone de drijvende kracht achter de onderneming. Ontzorgd Verhuizen timmert namelijk al een paar jaar aan de weg, maar toen ze 4 maanden geleden werden opgemerkt door het Dagblad van het Noorden en daarna door radio 1 en 5, begon het pas echt storm te lopen. “Vanaf dat moment was het echt een gekkenhuis”, vult Simone aan, “Binnen een week ontvingen we zo’n 450 spontane sollicitaties en ook nog eens een hoop nieuwe aanvragen voor verhuizingen.”

Marc en Simone zien alle aandacht als een kroon op het vele werk dat ze de afgelopen jaren hebben verzet. Het laat zien wat er mogelijk is als een sterk en eenvoudig idee gecombineerd wordt met een flinke dosis doorzettingsvermogen.

“Een nieuw idee in de bestaande verhuismarkt neerzetten met nul marketingbudget is hard werken. Maar we wisten gewoon dat de potentie groot was”, aldus Marc. “Ik werkte zelf al 20 jaar in de verhuiswereld en wist natuurlijk wel dat er bij verhuizen veel meer komt kijken dan alleen ‘even’ wat spullen van A naar B verplaatsen. Toen ik merkte dat vooral oudere mensen nog veel meer hulp en aandacht konden gebruiken dan wij ze van de baas mochten geven, ging bij mij een lampje branden.”

In 2011 ging Ontzorgd Verhuizen van start in Leeuwarden. De voormalige eenmanszaak groeide uit naar een goedlopend familiebedrijf dat alle verhuiszaken regelt en organiseert. En vanaf 4 juli is Ontzorgd Verhuizen met de opening van 7 nieuwe vestigingen in een keer de grootste specialist op het gebied van all-in senioren- en zorgverhuizingen van ons land.

‘Ook al groeien we, het blijft bij ons in de eerste plaats draaien om oprechte aandacht en persoonlijk contact”, zegt Marc. “Daarom zijn we ook zo blij met Marc Diesing. Met hem hebben we precies de verhuisregisseur gevonden waar we naar op zoek waren: sociaal en tegelijk een echte aanpakker”, aldus Simone. “Eigenlijk lijkt Marc een beetje op mijn Marc, en dat is natuurlijk niet helemaal toevallig.”

 

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Ernstig verkeersongeErnstig verkeersongeval op A28 bij Beilenval op A28 bij Beilen

Reacties uitgeschakeld voor Ernstig verkeersongeErnstig verkeersongeval op A28 bij Beilenval op A28 bij Beilen

Flat compleet ingericht als hennepkwekerij aan de Gouwe in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Flat compleet ingericht als hennepkwekerij aan de Gouwe in Assen

Sunday Evening Blues Jam met Peter Driessen

Reacties uitgeschakeld voor Sunday Evening Blues Jam met Peter Driessen

Kids First COP goep en De Praatmaat Groep investeren samen in taalvaardigheden kinderen 

Reacties uitgeschakeld voor Kids First COP goep en De Praatmaat Groep investeren samen in taalvaardigheden kinderen 

Snelste stoomtrein van Nederland raast langs Assen en Loon

Reacties uitgeschakeld voor Snelste stoomtrein van Nederland raast langs Assen en Loon

De meest gestelde vragen omtrent vuurwerk

Reacties uitgeschakeld voor De meest gestelde vragen omtrent vuurwerk

De vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

Reacties uitgeschakeld voor De vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

American Sunday 2016

Reacties uitgeschakeld voor American Sunday 2016

Weten waar je vandaan komt?

Reacties uitgeschakeld voor Weten waar je vandaan komt?

Create AccountLog In Your Account