Bloed in de polder: in juni is heel Nederland plaats delict

Assen – De misdaad komt angstaanjagend dichtbij in Bibliotheek Assen. Lees en huiver mee van 3 tot en met 19 juni tijdens de Spannende Boeken Weken. Heel Nederland is plaats delict, er vinden duistere zaken plaats.. Het motto van de Spannende Boeken Weken is bloed in de polder en deze bloedstollende weken staan dit jaar volledig in het teken van de Hollandse thriller. Bibliotheek Assen heeft deze weken een speciale actie voor nieuwe leden.

Van 3 tot en met 19 juni staat Bibliotheek Assen in het teken van de Spannende Boeken Weken. Word tijdens deze weken lid van de Bibliotheek en ontvang de speciaal samengestelde bundel ‘Kwade Zaken’, een verzameling huiveringwekkende verhalen van Nederlandse bodem. Degenen die voor 12 juni lid worden ontvangen ook nog eens twee tickets voor de exclusieve generale voorstelling Richard III op vrijdagavond 24 juni in het Shakespearetheater Diever.

Tijdens de Spannende Boeken Weken heeft Bibliotheek Assen een speciale afdeling met spannende boeken. Kom langs en maak kennis met alles wat de Bibliotheek te bieden heeft!

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account