24e Berenkuil Omloop Grolloo: een combinatie van oud en nieuw

Grolloo – Op zaterdag 11 juni 2016 vindt de 24e Berenkuil Omloop van Grolloo plaats, welke ook dit jaar weer onderdeel is van het Loopcircuit Noord-Nederland. Na 5 jaar Berenkuil Omloop Grolloo door het Grolloërveen wordt er dit jaar een nieuwe draai gegeven aan het parcours. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst gebruikt gemaakt van het zogeheten ‘BibTag’ systeem voor de tijdregistratie. De huidige start- en finishlocatie, de voorzieningen, de parkeergelegenheid en de organisatie blijven behouden. Kortom: de 24e Berenkuil Omloop van Grolloo is een combinatie van oud en nieuw. Het beste van oud, en het leuke, mooie, verrassende van nieuw!

Peuters, kleuters, jeugd en volwassenen verschijnen op 11 juni 2016 aan de start op het sportveld aan de Pol in Grolloo. De peuters en kleuters aan de start van de 200 m, de jeugd aan de start van de 1,5 km en de volwassenen (ook toegankelijk voor jeugd) aan de start van de trimloop 5 km, de trimloop 10 km of de wedstrijdloop 10 km. De jeugdlopen zijn onderdeel van de Aa en Hunze Kidsruns. De Berenkuil Omloop Grolloo is de laatste wedstrijd van het seizoen. Op de dag van de Berenkuil Omloop Grolloo worden dan ook de prijzen van het overall-klassement uitgereikt!

In de afgelopen 5 jaar liep het parcours van de Berenkuil Omloop van Grolloo door het Grolloërveen. Een prachtig parcours door een prachtige omgeving. Dit jaar is er, na 5 jaar Berenkuil Omloop Grolloo door het Grolloërveen, gekozen voor een nieuw parcours. Het nieuwe parcours loopt door de mooie omgeving van Grolloo én door het sport en blues dorp Grolloo. De huidige start- en finishlocatie op het sportveld aan de Pol in Grolloo blijft behouden. Dit parcours heeft een afstand van 5 km. De deelnemers aan de 10 km lopen dit parcours dus tweemaal.

Waarom een nieuw parcours? Om een nóg betere sfeer te creëren voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Langs de gehele route zorgen de toeschouwers en de muzikale optredens (op 3 locaties) van onder andere fanfareorkest Crescendo voor een prettige, gezellige, en bovenal sportieve sfeer!

Dit jaar wordt er tijdens de Berenkuil Omloop Grolloo voor het eerst gebruik gemaakt van het zogeheten ‘BibTag’ tijdregistratiesysteem. Deelnemers die in het verleden een chip hebben gekocht, komen wij tegemoet door de kosten van de ‘BibTag’ tijdregistratie voor onze rekening tenemen. Het inschrijfgeld (voorinschrijving) blijft daarom €7,- zonder bijkomende kosten!

U kan zich inschrijven via www.inschrijven.nl (http://bit.ly/1NH3yU0) (voorinschrijving, €7,-) of op 11 juni in het Markehuis aan de Pol in Grolloo (na-inschrijving, €9,-). Deelnemers aan de jeugdlopen kunnen zich inschrijven tijdens de gymlessen van O.B.S. De Drift op woensdagochtend 1 of 8 juni of op 11 juni vanaf 13:00 uur op het sportveld aan de Pol in Grolloo. Deelname aan de jeugdlopen is gratis!

Bekijk voor meer informatie onze website: www.omloopgrolloo.nl of onze Facebookpagina: www.facebook.com/omloopgrolloo.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Getuigen mishandeling gezocht

Reacties uitgeschakeld voor Getuigen mishandeling gezocht

Gaslekkage bij Asielzoekerscentrum in Veenhuizen

Reacties uitgeschakeld voor Gaslekkage bij Asielzoekerscentrum in Veenhuizen

Wederom ongeval op beruchte oversteek Kostvlies / Ingenieur W.I.C. van Veelenweg N387 bij Gasselte

Reacties uitgeschakeld voor Wederom ongeval op beruchte oversteek Kostvlies / Ingenieur W.I.C. van Veelenweg N387 bij Gasselte

Voorjaar bij Repair Café Assen

Reacties uitgeschakeld voor Voorjaar bij Repair Café Assen

Kerstconcert van de Roetloosingers in de Jacobuskerk in Rolde

Reacties uitgeschakeld voor Kerstconcert van de Roetloosingers in de Jacobuskerk in Rolde

Darters Marsdijkhal 1 winnen stadsderby

Reacties uitgeschakeld voor Darters Marsdijkhal 1 winnen stadsderby

Create AccountLog In Your Account