WNF ZOEKT HELPERS VOOR HET TARIBUSH KUNA FESTIVAL

Assen – Het Wereld Natuur Fonds is uitgenodigd om deel uit te maken van Taribush Kuna Festival Het festival vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 juli. Kinderen en ouders kunnen mee doen aan heel bijzondere activiteiten, leerzaam, sportief en creatief. Het festival heeft een fantastische sfeer en kent een zeer breed en divers aanbod. De bezoekers kunnen tevens kiezen uit een heel scala aan alternatieve eettentjes. Kijk voor een goede indruk op http://www.kuna.taribush.nl.

De regionale vrijwilligers van het WNF willen dit jaar graag aanwezig zijn met een aantal partytenten waarin en waarbij we een reeks grote en kleine spellen en (indien mogelijk) workshops willen aanbieden. Daarnaast willen we op bescheiden wijze leuke cadeaus verkopen. Voor belangstellenden zal er informatiemateriaal over het WNF beschikbaar zijn.

Om deze unieke kans te benutten zijn er flink wat extra helpers nodig, voor één of voor meer dagen. De bedoeling is om van 10 tot 18 uur aanwezig te zijn en in onderling overleg te bepalen wie wanneer het terrein op kan gaan om van het festival te genieten. In de praktijk zullen de helpers dus veel minder dan acht uur gebonden zijn aan de WNF-plek. Aan het begin van de dag zal er een korte briefing gehouden worden.

Doe mee om het WNF op deze dagen te helpen en grijp de kans om ook te genieten van wat dit mooie festival te bieden heeft. Stuur een mailtje naar klaas.jan.cats@hetnet.nl om informatie te vragen of je op te geven als helper. Bellen kan ook (op 0591-585101). Een specifieke dag of specifieke dagen opgeven is goed, maar handiger is om aan te geven hoeveel dagen je wilt en welke van de vier festivaldagen niet schikken. Mocht je een leuk idee voor een workshop hebben die bij het WNF past, dan willen we dat ook graag van je weten. Enthousiaste, handige mensen die willen meehelpen in de voorbereiding zijn ook van harte welkom.

 

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Expositie ‘Drukwerk zonder werkdruk’

Reacties uitgeschakeld voor Expositie ‘Drukwerk zonder werkdruk’

Geslaagde meet & greet bij Vaart Welzijn

Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde meet & greet bij Vaart Welzijn

Tweede geval van straatroof zaterdagmiddag in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Tweede geval van straatroof zaterdagmiddag in Assen

Vrouw en kind gewond bij botsing op de Hoofdweg in Bovensmilde

Reacties uitgeschakeld voor Vrouw en kind gewond bij botsing op de Hoofdweg in Bovensmilde

Kunst op Vijf expositie

Reacties uitgeschakeld voor Kunst op Vijf expositie

Sunday Evening Blues Jam met Michiel Mens en Mick van Heijningen

Reacties uitgeschakeld voor Sunday Evening Blues Jam met Michiel Mens en Mick van Heijningen

Harry Haddering uit Assen Kandidaat tweede Kamerlid

Reacties uitgeschakeld voor Harry Haddering uit Assen Kandidaat tweede Kamerlid

Op de N33 t.h.v Rolde verliest vrachtwagen glas

Reacties uitgeschakeld voor Op de N33 t.h.v Rolde verliest vrachtwagen glas

Create AccountLog In Your Account