BC Assen basisschool badmintontoernooi 2016

Assen – Voor het derde jaar organiseert Badminton Combinatie Assen het basisschool Badmintontoernooi. Op woensdag 16 maart is het toernooi voor de groepen 5 en 6, op woensdag 30 maart voor de groepen 7 en 8.

Beide toernooien worden gehouden van 13.30 tot 17.00 uur in de Pittelohal, Wethouder Bergenweg 2-B in Assen. Er wordt gespeeld in de klasse jongensdubbel (JD) en meisjesdubbel (MD).

Aanmeldingen per team (twee personen) kunnen gemaild worden naar: schooltoernooi@bcassen.nl o.v.v. beide voor- en achternamen, leeftijd/groep,JD of MD en naam school. Opgeven kan nog tot en met vrijdag 4 maart 2016.

Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per team wat op de dag van het toernooi bij de inschrijftafel in de hal kan worden voldaan. Voor rackets en shuttles wordt gezorgd.

Net als vorig jaar is er gelegenheid tot extra oefenen voorafgaand aan de toernooidagen. Maandag 14 maart voor de groepen 5 en 6 van 19.00 tot 20.00 uur in de Pittelohal. Dinsdag 29 maart voor de groepen 7 en 8 van 18.00 tot 19.00 uur in de Marsdijkhal.

Vorig jaar vielen cbs De Kloostertuin, cbs De Scharmhof, obs Kloosterveen en cbs Het Kompas in de categorie groep 5 en 6 in de prijzen. In de categorie groep 7 en 8 gingen de prijzen naar rk Vredeveldschool, obs Driemaster, gbs De Parel, cbs Het Kompas, obs De Marskramer en obs Kloosterveen.

Badminton Combinatie Assen hoopt dat dit jaar van alle 29 basisscholen jongens- en meisjesteams gaan meedoen. In de week voorafgaand aan het toernooi krijgt elk team de bijzonderheden en de indeling per mail toegestuurd. Meer informatie over badminton en de spelregels zijn te vinden op www.bcassen.nl

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Create AccountLog In Your Account