American Sunday op TT Circuit Assen

Assen – Op zondag 24 april stroomt het TT Circuit Assen weer vol met duizenden fans van Amerikaanse auto’s, trucks en The American Way of Life. Dan vindt er weer een editie plaats van het grootste evenement in Nederland op dit gebied; American Sunday! American Sunday is alleen voor auto’s en trucks, dus Cars Only!

Dragrace Showdown

Op TT Circuit Assen zullen de muscle cars de strijd aangaan op een baan van 1/8 mile, 201 meter. Het wordt een strijd tussen pk’s, koppel, banden, reactie en vooral adrenaline. Voor een volle tribune strijden dikke muscle cars, dragsters en motoren voor de eer. Wie wordt American Sunday DragChamp 2015?

 

Circuitshows and Powerdemo’s

De diverse spectaculaire oorverdovende acts gaan het publiek doen verbazen. Verschillende muscle cars laten tijdens deze demo’s zien wat je allemaal kunt met een lading pk’s onder de motorkap, waaronder enkele spectaculaire dragracers.

 

Show & Shine Contest

Ook in 2015 kun je getuige zijn van de strijd om de mooiste getunede auto tijdens de Meguiar’s Show & Shine Contest. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën en de eretitel “Best of Show”.

 

Bedrijvenstraat

Ook dit jaar zal je diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom ‘the place to be’ voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

 

Praktische informatie

Voor bezitters van Amerikaanse auto’s en trucks zijn er speciale toegangsprijzen. Met je eigen American ride heeft men gratis toegang voor de auto en ook voor de bestuurder. Dit kan via internet worden aangevraagd, voor de eerste 1.000 aanvragers, daarna is er een speciale kortingsregeling.

 

Het evenement start om 09.00 uur en eindigt om 18.00. Tickets kosten €20,- per persoon. In de voorverkoop heeft men een korting van €4,- en betaalt men slechts €16,-. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar betalen €5,-.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Brandweer van Assen-Oost actie voor kleine lekkage bij Wilhelmina ziekenhuis

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer van Assen-Oost actie voor kleine lekkage bij Wilhelmina ziekenhuis

Brandje op bouwplaats Vredeveldseiland in de wijk Assen-Oost

Reacties uitgeschakeld voor Brandje op bouwplaats Vredeveldseiland in de wijk Assen-Oost

Vijftien voorpremières in programma Internationaal Filmfestival Assen

Reacties uitgeschakeld voor Vijftien voorpremières in programma Internationaal Filmfestival Assen

Grootschalige alarmering voor kleine brand

Reacties uitgeschakeld voor Grootschalige alarmering voor kleine brand

GozeroProcent the PARTY summer edition

Reacties uitgeschakeld voor GozeroProcent the PARTY summer edition

Actievoerder steekt als protest een ton met rommel in de brand voor het hoofdkantoor van de NAM in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Actievoerder steekt als protest een ton met rommel in de brand voor het hoofdkantoor van de NAM in Assen

Create AccountLog In Your Account