Open dag MBO Alfa-college Assen donderdag 28 januari

Assen – Het Alfa-college in Assen met de opleidingen Sport en bewegen houdt donderdag 28 januari de jaarlijkse Open dag MBO. Deze vindt plaats in het gebouw van het Vincent van Gogh College, Salland 4. De deuren zijn open van 16.00 tot 21.00 uur. Er vinden meerdere keren sportieve demonstraties plaats.

Naast docenten en loopbaanadviseurs zijn studenten aanwezig om leerlingen en hun ouders/verzorgers te informeren over het mbo-aanbod. Er is volop ruimte voor individuele gesprekken. Ook is de Open dag bedoeld om een indruk te krijgen van de school, de sfeer en de mensen die er studeren en werken. Het Alfa-college vindt het belangrijk dat belangstellenden een zo’n compleet mogelijk beeld krijgen.

Alfa-college beste grote ROC Noord-Nederland volgens landelijke Keuzegids MBO In de landelijke Keuzegids MBO 2016 staat het Alfa-college op de 6e plaats, met maar liefst negen topopleidingen. Hiermee is het Alfa-college het beste grote ROC van Noord-Nederland! De opleidingen Sport en Bewegen zijn topopleidingen en staan net als in 2015 weer op de 1e plaats!

Over het Alfa-college
Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. Het verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten in Groningen, Hoogeveen, Hardenberg, Assen en Leek. Daarnaast verzorgt het bedrijfsopleidingen op maat en diverse cursussen. Er is bij de onderwijsontwikkeling extra aandacht voor de thema’s Zorg en Wonen en Sport en Vitaliteit (Healthy Ageing), Ondernemerschap en Energie.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account