Politie onderzoekt melding geweldincident

Assen – De politie is donderdagmorgen gestart met een onderzoek naar de melding van een geweldincident. Dat heeft vermoedelijk plaatsgevonden in de omgeving van de Sparrenlaan richting Dennenweg/Anreperstraat.

Update 16:00 uur: Verdachte aangehouden

In deze zaak is donderdagmiddag een verdachte aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man uit Assen. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Hij wordt er van verdacht dat hij het slachtoffer donderdagmorgen van de fiets heeft getrokken in de omgeving van de Sparrenlaan. Ze is geslagen en meegenomen in een auto. Daaruit wist ze zelf na korte tijd te ontsnappen en bij een woning aan te bellen. De verdachte is weggereden. Na het onderzoek dat direct is opgestart kwam de politie de verdachte snel op het spoor, waarna hij kon worden aangehouden.

De melding kwam even na acht uur binnen bij de politie. Slachtoffer is een jonge vrouw. De politie heeft de omgeving afgezet en is daar een sporenonderzoek begonnen. Inmiddels is bekend dat een nog onbekende man en een vrouw het slachtoffer hebben gesproken kort na het incident. Ze vingen het slachtoffer op bij de kruising van de Anreperstraat met de Lindelaan. De politie wil graag met hen in contact komen. Een rechercheteam is met de zaak bezig. Als er mensen zijn die in de vroege ochtend in deze omgeving iets bijzonders hebben gezien, wil de politie graag met hen in contact komen. Mensen die daar hebben gelopen of gefietst, of treinreizigers.

Zij worden gevraagd om contact op te nemen met de politie in Assen, telefoon 0900 8844.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

ICO Centrum voor Kunst & Cultuur en Mijn Buurt Assen diepen verhalen op van bewoners uit de wijk Lariks

Reacties uitgeschakeld voor ICO Centrum voor Kunst & Cultuur en Mijn Buurt Assen diepen verhalen op van bewoners uit de wijk Lariks

SUCCESVOL ONDERNEMERSCAFÉ KRIJGT VERVOLG

Reacties uitgeschakeld voor SUCCESVOL ONDERNEMERSCAFÉ KRIJGT VERVOLG

Automobilist rijdt door na aanrijding op rotonde Peelo in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Automobilist rijdt door na aanrijding op rotonde Peelo in Assen

Dakbrand bij woning in Zeegse

Reacties uitgeschakeld voor Dakbrand bij woning in Zeegse

Drie bekeuringen voor 22-jarige man uit Assen

Reacties uitgeschakeld voor Drie bekeuringen voor 22-jarige man uit Assen

KERSTGROET 2015 BIBLIOTHEEK ASSEN

Reacties uitgeschakeld voor KERSTGROET 2015 BIBLIOTHEEK ASSEN

Automobilist overlijdt na ongeluk in Assen, nabestaanden zoeken bestuurder van Ford Transit of een Mercedes Vito

Reacties uitgeschakeld voor Automobilist overlijdt na ongeluk in Assen, nabestaanden zoeken bestuurder van Ford Transit of een Mercedes Vito

Create AccountLog In Your Account