De blog van agent Sybo Bouius over een incident in het uitgaansleven van Assen

Assen – De blog van agent Sybo Bouius over een incident in het uitgaansleven van Assen is een ware hit op Facebook: vier miljoen mensen lazen het, zo’n 90.000 mensen gaven hun like, 28.000 reageerden en ongeveer 30.000 lezers deelden het verhaal.

‘Wij willen ons werk zo goed mogelijk doen. Het is dan ook fijn te horen dat het werk gewaardeerd wordt door mensen waarvoor wij als politie willen klaarstaan. Ook de aandacht van de media voor mijn verhaal heb ik gewaardeerd’, aldus Sybo Bouius in zijn reactie op Facebook.

Sybo Bouius beschrijft hoe hij door een dronken bestuurder werd aangereden en hoe het publiek op het voorval reageerde. Nadat de agent was aangereden hebben (dronken) jeugdigen staan klappen en juichen. Ook zijn diverse nare zaken geroepen. De politieman zou het daarom goed vinden als de ouders van de jongeren eens een keertje tijdens sluitingstijd in de binnenstad van Assen komen kijken.

Op Facebook : politie Assen

Beste mensen,

Onvoorstelbaar hoeveel mijn blog heeft los gemaakt! Vier miljoen mensen hebben de blog aangeklikt, ruim 90.000 vonden het stuk leuk, ruim 28.000 mensen lieten een reactie achter en zo’n 30.000 mensen hebben het verhaal gedeeld. De veelal warme, betrokken en positieve reacties uit het hele land hebben mij en mijn collega’s goed gedaan. Het voelt als een enorme waardering voor ons werk en optreden.

Wij willen ons werk zo goed mogelijk doen. Het is dan ook fijn t…

Meer weergeven

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account