Nieuwe editie Beursvloer Assen

Assen – Op woensdag 11 november vindt van 16.00 tot 18.30 uur in Theater/Bioscoop de Nieuwe Kolk een nieuwe editie plaats van de Beursvloer Assen. Een initiatief van de Asser Uitdaging, onderdeel van de stichting AssenvoorAssen.

Onderhandelen Bij de Beursvloer gaan lokale bedrijven, stichtingen, verenigingen, overheid en scholen met elkaar in gesprek en wordt er gekeken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Advies, Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Samen wordt er onderhandeld over vraag en aanbod en de partijen worden daarbij begeleid door hoekmannen en hoekvrouwen. Het doel van de Beursvloer is om zoveel mogelijk matches te sluiten. Op deze manier wordt het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio gestimuleerd en dat draagt bij aan een betere leefomgeving.

Indienen vraag en aanbod Ter voorbereiding op de Beurvloer kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties nu al vraag en aanbod indienen op de website van de Asser Uitdaging. Hierdoor kunnen de deelnemers van te voren een inschatting maken met wie ze in contact willen komen en/of voor wie ze wat kunnen betekenen. Denk dus na over wat je nog mist of waarin je kunt voorzien en geef dit vraag en/of aanbod door op: www.asseruitdaging.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Alfa-college beste ROC van Noord-Nederland Opleiding Logistiek al 6 jaar nummer 1 volgens Keuzegids mbo 2018

Reacties uitgeschakeld voor Alfa-college beste ROC van Noord-Nederland Opleiding Logistiek al 6 jaar nummer 1 volgens Keuzegids mbo 2018

Oude verkeerspark aan de Haar in Assen valt weer ten prooi aan brandstichting

Reacties uitgeschakeld voor Oude verkeerspark aan de Haar in Assen valt weer ten prooi aan brandstichting

Oplaten ballonnen verboden in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Oplaten ballonnen verboden in Assen

Brand woning aan de Floralaan in Bovensmilde

Reacties uitgeschakeld voor Brand woning aan de Floralaan in Bovensmilde

Borger Wateroverlast

Reacties uitgeschakeld voor Borger Wateroverlast

Duogolf slaat handen ineen met Pro Golf Events

Reacties uitgeschakeld voor Duogolf slaat handen ineen met Pro Golf Events

SamSam zet de deur open

Reacties uitgeschakeld voor SamSam zet de deur open

Create AccountLog In Your Account