Bike Festival aan de recreatiegebied Baggelhuizerplas in Assen(Update Foto’s)

Assen  – In het recreatiegebied Baggelhuizen in Assen wordt door MTB World dit weekend het Bike Festival georganiseerd. Het mountainbike evenement staat in het teken van gezelligheid, fun en sportiviteit voor iedereen.

Zaterdagmiddag om 14.00 uur word het startschot gegeven op het strand aan de Baggelhuizerplas. Tijdens het evenement wordt zowel individueel als in teamverband gestreden in de 6 of 24 uur wedstrijd. In totaal zullen er zo’n ±850 dames & heren, zowel sportieve als recreatieve mountainbikers uit binnen en buitenland de strijd met elkaar aangaan om in 6 of 24 uur de meeste km af te leggen.

Het Parcours is een afwisselend en uitdagend parcours van ±8 km met veel single tracks, waar hier en daar goed gebruik wordt gemaakt van de hoogte verschillen. De deelnemers worden dan ook af en toe verrast door een kleine klim/daling.

Op het festival terrein is tijdens de wedstrijd veel te beleven voor de bezoekers & deelnemers, zo is er een waar promo dorp ingericht, zijn er diverse demo’s en kunnen de kids meedoen aan een MTB Clinic.

Start 6 & 24 uurs race: zaterdag 5 september om 14.00u
Finish 6 uurs race: zaterdag 5 september om 20.00u
Finish 24 uurs race: zondag 6 september 14.00u

Volledige programma klik hier.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account