Autobrand op de Norgervaart in Huis ter Heide

Huis ter Heide- Zaterdagmiddag ontdekte de bestuurster van de rode Peugeot dat er problemen waren met haar voertuig. Hierop stopte zij haar auto en belde met de Wegenwacht. Al snel werd duidelijk dat er een probleem met de auto was waar andere hulpverleners voor nodig waren.
Hierop belde de bestuurster met 112. Kort daarna werd de brandweer van Assen gealarmeerd. Na acht minuten werd ook de tweede tankautospuit van Assen gealarmeerd. Waarom er werd gekozen voor de tankautospuit uit het noorden van Assen in plaats van de korpsen uit Norg, Smilde of Veenhuizen is ons niet bekend.
Terwijl de medewerker van Broekhuizen berging arriveerde voor de pechhulp werd duidelijk dat er voor hem weinig te doen was. Samen met de inmiddels gearriveerde politie werd een rijstrook afgezet in afwachting van de brandweer.
Bij aankomst van de brandweer werd duidelijk dat er brand was ontstaan in de zekeringkast in het dashboard. Hierdoor was ook het interieur van de auto verwoest. De auto is door een bergingsmaatschappij geborgen.
Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Autobrand-Huis-ter-Heide-023-Nieuwsflyer Autobrand-Huis-ter-Heide-031-Nieuwsflyer Autobrand-Huis-ter-Heide-044-Nieuwsflyer Autobrand-Huis-ter-Heide-060-Nieuwsflyer

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account