Met ronkende motoren, piepende banden is Truckstar 2015 in volle gang

Assen – Nadat circa 2200 vrachtwagens die vrijdagavond en nacht op het TT-Circuit in Assen waren geparkeerd, was het aan Willie Oosterhuis om de chauffeurs te wekken.

Om 10.00 uur werd het festival geopend en begon het baanprogramma. Als eerste was het de beurt aan de racetrucks voor de Stop & Go competitie. Twee racetrucks reden tegen elkaar om vervolgens weer te stoppen en een pylon om te rijden.

Vervolgens hadden de diverse deelnemende trucks de taak om de meegebrachte caravans aan gort te rijden.
Door te slingeren probeerden ze de caravans om te werpen. Diverse chauffeurs hadden hier geen moeite mee waardoor ook de stewards genoeg te doen hadden. Diverse caravans waren in korte tijd gereduceerd tot los materiaal.

Nadat de rotzooi van de baan was geveegd was het de beurt aan de decibellen contest. Het doel hierbij is om zoveel kabaal te produceren.

Het Italiaanse stuntteam van Franco Medici verzorgde een stuntshow voor het publiek op de hoofdtribune gevolgd door de chauffeursspelen.

Het Truckstar Festival 2015 is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Hollandse avond & kermis
De leukste muziekavond van het jaar is de zaterdagavond van het Truckstar Festival (25 juli).  klik hier  om te zien met wie je allemaal kunt meezingen dit jaar op het Truckstar Festival 2015. foto’s © Moiassen.com

voor meer foto’s klik hier

 

Reacties

Redactie MoiAssen

comments

leave a comment

Create AccountLog In Your Account