Slotconcert gospeltournee met twee Assenaren

Assen – Op 1 augustus zal een groep van Dimensions om 15.00 uur het slotconcert van een tour door Nederland, Duitsland en Tsjechië verzorgen in De Open Hof Assen. De groep, die concerten geeft met hedendaagse, stevige tienergospel, is dan drie weken bij elkaar en verzorgt avond aan avond een concert op een andere locatie. 17 tieners staan er op het podium, waarvan één Assenaar: Hanna Kruiger.

De 13-jarige Hanna is afkomstig uit Peelo en deed in januari auditie om deel te kunnen nemen aan deze groep. Hanna vertelt: “Ik zong een auditielied in wat werd beoordeeld door de mensen van Dimensions. Ze belden met het goede nieuws dat het goed genoeg was om mee te mogen op tournee. Sindsdien zie ik er naar uit samen met de andere tourleden concerten te geven, mensen te vertellen over Jezus, zelf veel te leren op het gebied van zang en dans, maar vooral ook heel veel lol te hebben.”

Dirigent van de groep en tevens initiatiefnemer van Dimensions is de Assenaar Arnold Wienen. “Doordat je met allemaal gemotiveerde en goede zangers en dansers mag werken, is touren met een dergelijke groep een feest! De concerten zijn van een hoog niveau, er is veel interactie met de zaal. Mensen kunnen lekker meezingen en zullen genieten van een prachtig concert.” Tijdens het concert met het thema Endless vertellen en zingen de tieners over de eindeloze liefde van Jezus voor deze wereld. Hanna en Arnold hebben één grote wens: “Het zou fantastisch zijn als we mogen optreden voor een volle zaal, om er zo een groot feest van te maken.“ Iedereen is dus op 1 augustus van harte welkom. Het concert begint om 15.00 uur en wordt gehouden in De Open Hof aan de Sleutelbloemstraat 1, de thuishaven van Assen Zoekt, in Assen. Kaarten kosten € 5,- en kunnen worden besteld via dimensions-assen@hotmail.com of aan de kassa. Kijk op www.dimensionsmusic.nl voor meer informatie over Dimensions.

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account