TT-Nacht 2015 weer een groot succes

Assen – De nieuwe organisatie heeft ondanks een relatief krap tijdsschema weer een solide TT-Nacht neergezet. De organisatie bestaande uit onder andere lokale horeca en de Gemeente Assen hebben na het debacle van vorig jaar de handen ineen geslagen om van het TT-Festival 2015 weer een bruisend feest te maken.

Na twee succesvolle nachten begon de TT-Nacht met diverse politiecontroles in en om Assen. Diverse voertuigen werden van de weg gehaald voor een algemene controle. Verder stonden er enkele ANPR voertuigen gepositioneerd die de passerende kentekens door de overheidssystemen haalde. Vervolgens werden voertuigen van de weg gehaald voor een nadere controle.

Omstreeks 20.00 uur begonnen de festiviteiten in het centrum. Enkele honderden motorrijders werden door het publiek verwelkomd in Assen tijdens de TT-Nightride. Op het Koopmansplein opende op de  ’Main Stage’ De Kast het programma. De Friese formatie speelde diverse nummers en liet het Publiek deelnemen aan de opnames van een nieuwe videoclip.

Na een korte ombouwpauze opgevuld door een feest-dj en “de man met de verlichte saxofoon” was het podium gereserveerd voor de Handsome Poëts. Ook zij namen het TT-Publiek mee in het verloop van de TT-Nacht. Hier wisselden bekende en minder bekende nummers elkaar af waardoor een gevarieerde set ontstond.

Vervolgens werd het podium overgedragen aan de band Boulevard om de feeststemming voort te zetten. Ook op andere plekken in de stad waren podia’s. De organisatie had ervoor gekozen om op meerdere plekken een podium te plaatsen en hierbij rekenschap gehouden met de publieksstromen. Op de Jan Fabriciusstraat was dit jaar een nieuw podium. De feestband Papa di Grazzi speelde hier 2 verschillende sets met populaire muziek. Verder had RadioNL een podium op De Brink. Hier werd het programma gevuld door diverse artiesten van Nederlandse bodem. Ook op de Doevenkamp,Weiersstraat, Brinkstraat en Kerkplein waren er dit jaar weer podia.

De organisatie van het TT-Festival 2015 kan terugkijken op een geslaagd feest en hiermee een solide basis leggen voor volgend jaar.

Foto’s P. Buurs en NF © Moiassen.com

 

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Politie houdt verdachten van autoinbraak aan

Reacties uitgeschakeld voor Politie houdt verdachten van autoinbraak aan

Samenscholingsverbod voor jongeren Stadhouderslaan in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Samenscholingsverbod voor jongeren Stadhouderslaan in Assen

Feestelijke opening Mooi Verhaal

Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke opening Mooi Verhaal

Asser Mannenkoor op scherp gezet tijdens studiedag

Reacties uitgeschakeld voor Asser Mannenkoor op scherp gezet tijdens studiedag

Woningbrand aan de Stadhouderslaan in Assen : snel onder controle

Reacties uitgeschakeld voor Woningbrand aan de Stadhouderslaan in Assen : snel onder controle

Traumaheli landt in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Traumaheli landt in Assen

Onthulling portret burgemeester Peter den Oudsten

Reacties uitgeschakeld voor Onthulling portret burgemeester Peter den Oudsten

Column – De weg van de minste weerstand

Reacties uitgeschakeld voor Column – De weg van de minste weerstand

leave a comment

Create AccountLog In Your Account