TT-Nacht 2015 weer een groot succes

Assen – De nieuwe organisatie heeft ondanks een relatief krap tijdsschema weer een solide TT-Nacht neergezet. De organisatie bestaande uit onder andere lokale horeca en de Gemeente Assen hebben na het debacle van vorig jaar de handen ineen geslagen om van het TT-Festival 2015 weer een bruisend feest te maken.

Na twee succesvolle nachten begon de TT-Nacht met diverse politiecontroles in en om Assen. Diverse voertuigen werden van de weg gehaald voor een algemene controle. Verder stonden er enkele ANPR voertuigen gepositioneerd die de passerende kentekens door de overheidssystemen haalde. Vervolgens werden voertuigen van de weg gehaald voor een nadere controle.

Omstreeks 20.00 uur begonnen de festiviteiten in het centrum. Enkele honderden motorrijders werden door het publiek verwelkomd in Assen tijdens de TT-Nightride. Op het Koopmansplein opende op de  ’Main Stage’ De Kast het programma. De Friese formatie speelde diverse nummers en liet het Publiek deelnemen aan de opnames van een nieuwe videoclip.

Na een korte ombouwpauze opgevuld door een feest-dj en “de man met de verlichte saxofoon” was het podium gereserveerd voor de Handsome Poëts. Ook zij namen het TT-Publiek mee in het verloop van de TT-Nacht. Hier wisselden bekende en minder bekende nummers elkaar af waardoor een gevarieerde set ontstond.

Vervolgens werd het podium overgedragen aan de band Boulevard om de feeststemming voort te zetten. Ook op andere plekken in de stad waren podia’s. De organisatie had ervoor gekozen om op meerdere plekken een podium te plaatsen en hierbij rekenschap gehouden met de publieksstromen. Op de Jan Fabriciusstraat was dit jaar een nieuw podium. De feestband Papa di Grazzi speelde hier 2 verschillende sets met populaire muziek. Verder had RadioNL een podium op De Brink. Hier werd het programma gevuld door diverse artiesten van Nederlandse bodem. Ook op de Doevenkamp,Weiersstraat, Brinkstraat en Kerkplein waren er dit jaar weer podia.

De organisatie van het TT-Festival 2015 kan terugkijken op een geslaagd feest en hiermee een solide basis leggen voor volgend jaar.

Foto’s P. Buurs en NF © Moiassen.com

 

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

VVD Assen bedankt bezoekers binnenstad

Reacties uitgeschakeld voor VVD Assen bedankt bezoekers binnenstad

Plezier Op School: 2 daagse zomercursus voor aanstaande brugklassers

Reacties uitgeschakeld voor Plezier Op School: 2 daagse zomercursus voor aanstaande brugklassers

Nieuwe opnames Kolkende Taal met o.a. Jacques d’Ancona en Henk Spaan

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe opnames Kolkende Taal met o.a. Jacques d’Ancona en Henk Spaan

Stella opent tijdelijke webshop

Reacties uitgeschakeld voor Stella opent tijdelijke webshop

Lezing tijdens Week van de Opvoeding 2018

Reacties uitgeschakeld voor Lezing tijdens Week van de Opvoeding 2018

OPEN DAG ATV DE HERTENKAMP MET ESTHER VERGEER

Reacties uitgeschakeld voor OPEN DAG ATV DE HERTENKAMP MET ESTHER VERGEER

Repair Café Assen helpt bij goede voornemens

Reacties uitgeschakeld voor Repair Café Assen helpt bij goede voornemens

Wieke Paulusma nieuwe voorzitter bestuur Internationaal Filmfestival Assen

Reacties uitgeschakeld voor Wieke Paulusma nieuwe voorzitter bestuur Internationaal Filmfestival Assen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account