Boksteam Assen prijst zich rijk met uniek sponsorproject.

Assen– Maar liefst vijf sponsoren hebben de handen ineen gesloten om Boksteam Assen te voorzien van nieuw materiaal. De vereniging die een flinke groei doormaakte had behoefte aan nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken.

Hoofdsponsor Meijering Recycling, kapsalon Glamourhair, Horeca Techniek Noord Nederland, vechtsport groothandel Boxing-Gear en hoofdsponsor van het Nederlands boksteam BSB (Boxing Sport Benelux) hebben het team voorzien van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Een unieke samenwerking, vooral in tijden van crisis waar veel bedrijven toch afzien van sponsoring van sportverenigingen. Ook meldde zich een privé-sponsor die het team sporttassen en poloshirts schonk. Een enorme opsteker voor Boksteam Assen die dit jaar zes jaar bestaat. “We zijn erg blij met deze sponsoren die niet lang na hoefden te denken over medewerking. Onze hoofdsponsor Meijering Recycling uit Beilen is al van af het begin betrokken. Nu komen daar Kapsalon Glamourhair en Horeca Techniek Noord Nederland bij. Allen bedrijven die de bokssport een warm hart toedragen.”aldus Johann Talens, de trainer coach van het boksteam.”Ook Boxing –Gear en Boxing Sport Benelux hebben hun best gedaan ons goed materiaal te leveren. Het is topmateriaal wat jaren mee kan.”

Boksteam Assen dat voor een rustig jaar heeft gekozen qua inzet van wedstrijdboksers verwacht in het nieuwe seizoen weer flink aan de bak te gaan.

Ook zijn er nieuwe wedstrijdboksers opgeleid waar veel van verwacht wordt.

Vrijdag 26 april a.s. heeft Boksteam Assen op het Koopmansplein in Assen een info stand en een klein demo team. Ook is er gelegenheid voor de jeugd zelf de handschoenen aan te trekken om het op te nemen tegen de boksers. Dit is in het kader van de nationale sportweek.

Reacties

Redactie

Related Posts

Record aantal kinderen doen mee aan Cool Moves Volleybal toernooi voor basisscholen en primeur Smashbal voor jongens!

Reacties uitgeschakeld voor Record aantal kinderen doen mee aan Cool Moves Volleybal toernooi voor basisscholen en primeur Smashbal voor jongens!

Heel assen Bakt 2018

Reacties uitgeschakeld voor Heel assen Bakt 2018

Tankwagen met gier kantelt in Bovensmilde (update Foto’s &Video )

Reacties uitgeschakeld voor Tankwagen met gier kantelt in Bovensmilde (update Foto’s &Video )

112kort: Eenzijdig ongeval industrieweg

Reacties uitgeschakeld voor 112kort: Eenzijdig ongeval industrieweg

Heropening Hotel de Jonge in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Heropening Hotel de Jonge in Assen

Vrouw in een woning aan de Rolderstraat in Assen overvallen (UPDATE 26 juni)

Reacties uitgeschakeld voor Vrouw in een woning aan de Rolderstraat in Assen overvallen (UPDATE 26 juni)

Het stoffelijk overschot

Reacties uitgeschakeld voor Het stoffelijk overschot

Supermarktketen Jumbo roept gesneden snijworst terug

Reacties uitgeschakeld voor Supermarktketen Jumbo roept gesneden snijworst terug

leave a comment

Create AccountLog In Your Account