Samen met Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Assen- Dinsdag 20 januari vindt de derde editie van de ‘Derde Dinsdag’, het nieuwe programma van Bibliotheek Assen, plaats. Na twee succesvolle edities is er opnieuw een bijeenkomst over een actueel, maatschappelijk relevant thema. Deze avond staat de gezondheidszorg van de toekomst centraal. De avond wordt ingevuld met een bijdrage van het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen en Tweede Kamerlid Agnes Wolbert.

De stijgende zorguitgaven, medische ontwikkelingen en toenemende individualisering plaatsen onze samenleving voor moeilijke keuzes. Doorbraakinnovaties en nieuwe hightech mogelijkheden verleggen de grenzen van onze gezondheid: we worden gezonder en leven steeds langer. Wat betekent de transformatie van de zorgsector voor ons als mens, als zorgconsument? Wat kunnen we allemaal verwachten? En welke gezondheidsissues worden actueel? Tijdens deze editie van de Derde Dinsdag kom je er meer over te weten.

Het Asser Wilhelmina Ziekenhuis levert deze avond een bijdrage. De heer Boudewijn Ponsioen, voorzitter van de raad van bestuur, zal zijn visie op de ontwikkelingen uit de doeken doen. Daarnaast is er een bijdrage van een medisch specialist uit het ziekenhuis. Tweede Kamerlid voor de partij van de arbeid, Agnes Wolbert, levert een bijdrage door de politieke stand van zaken te schetsen.

‘Derde Dinsdag’ is een nieuw programma van Bibliotheek Assen, waarbij de bibliotheek niet alleen maatschappelijk relevante informatie aanbiedt maar ook de bibliotheekcollectie tot leven laat komen. Toegewijde sprekers vertellen tijdens deze bijeenkomsten over de achtergronden van een actueel onderwerp. Bijwonen? Dinsdag 20 januari 2015 van 19.30 tot 21.30 uur. Om 19.30 uur staat er een kopje koffie of thee voor je klaar in het Leescafé van de bibliotheek. Het programma start om 20.00 uur. Entree is €5,- voor leden van Bibliotheek Assen, €9,95 voor niet leden. De entreeprijs is inclusief het kopje koffie of thee vooraf. Meer informatie over het programma is te vinden op www.bibliotheekassen.nl/derdedinsdag. Opgave via antwoord@bibliotheekassen.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Open dagen bij wielervereniging Meteoor Assen-Roden

Reacties uitgeschakeld voor Open dagen bij wielervereniging Meteoor Assen-Roden

Opsporing Verzocht besteedt nogmaals aandacht aan dood Tom de Munter uit Assen

Reacties uitgeschakeld voor Opsporing Verzocht besteedt nogmaals aandacht aan dood Tom de Munter uit Assen

Politie lost schot bij inval woning in de wijk Assen-Oost

Reacties uitgeschakeld voor Politie lost schot bij inval woning in de wijk Assen-Oost

‘Gezellige reuring in binnenstad Assen’’

Reacties uitgeschakeld voor ‘Gezellige reuring in binnenstad Assen’’

Vier auto’s beschadigd bij ongeval Troelstralaan Assen

Reacties uitgeschakeld voor Vier auto’s beschadigd bij ongeval Troelstralaan Assen

Tentoonstellingen over Frits Meppelink en het Drents Landrecht bij Stedelijk Museum Coevorden

Reacties uitgeschakeld voor Tentoonstellingen over Frits Meppelink en het Drents Landrecht bij Stedelijk Museum Coevorden

Asser Mannenkoor met Promo-Tour 2018 de Asser wijken in

Reacties uitgeschakeld voor Asser Mannenkoor met Promo-Tour 2018 de Asser wijken in

Brandgerucht aan de Ceresstraat in centrum van Assen

Reacties uitgeschakeld voor Brandgerucht aan de Ceresstraat in centrum van Assen

Brandweer Smilde redt ree uit kanaal

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer Smilde redt ree uit kanaal

leave a comment

Create AccountLog In Your Account