Elke zondag activiteiten voor gezinnen met jonge kinderen

Assen – Door de week een te drukke agenda voor een bezoek aan de bibliotheek samen met de kinderen? Kom dan op zondagmiddag langs om een leuk boek, tijdschrift of film uit te zoeken voor een ontspannen weekend. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen organiseert Bibliotheek Assen daarnaast de leukste zondagmiddagactiviteiten! Zo is er zondagmiddag 7 december een muzikaal kerstoptreden door gitaar- en klarinetleerlingen van Klankrijk Drenthe.

Kom zondagmiddag 7 december in Bibliotheek Assen alvast in kerstsfeer met een muzikaal optreden van leerlingen van Klankrijk Drenthe. Een sfeervol optreden voor jong en oud. Op gitaar, klarinet, cello, contrabas, viool en dwarsfluit worden er mooie kerstmelodieën ten gehore gebracht.  De docenten van Klankrijk Drenthe hebben voor deze middag met  hun beginnende én gevorderde leerlingen een aantal mooie melodieën ingestudeerd, welke zowel solo als ensemble uitgevoerd worden.

Tot en met april volgend jaar organiseert Bibliotheek Assen elke zondagmiddag een leuke activiteit voor gezinnen met jonge kinderen. Zo komt er een grootse boekverkoop aan op zaterdag 13 en zondag 14 december, maar ook is er weer een interactief voorleesuurtje op zondag 21 december.  Kijk voor alle zondagmiddagactiviteiten in de agenda van Bibliotheek Assen op www.bibliotheekassen.nl en kom gezellig langs met je (klein)kind!

Het muzikale optreden van Klankrijk Drenthe is op zondagmiddag 7 december van 14.30 tot 15.30 uur in het Leescafé van de bibliotheek. De toegang is gratis!

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account