Eerste bijeenkomst MVO Platform goed bezocht

Assen – Woensdagmiddag is bij Univé Assen de eerste bijeenkomst van het MVO Platform gehouden. Het MVO Platform wordt georganiseerd en gefaciliteerd door de stichting AssenvoorAssen en is een netwerk van ondernemers en werkgevers die sociaal en duurzaam (maatschappelijk verantwoord) willen ondernemen. Elk kwartaal wordt er een meet&greet georganiseerd, waarbij de gastorganisatie vertelt over de eigen activiteiten en resultaten met MVO, maar wordt er ook een interessante workshop georganiseerd door een externe spreker.

Univé
De eerste meet&greet vond plaats bij Univé Assen ter kennismaking met dit nieuwe platform. Het programma begon met een presentatie door Annemiek Vonk, business planner en valuator bijKPMG, over ‘forward thinking’. Trends ten aanzien van onder andere duurzaamheid, maar ook de ontwikkeling van kansen en bedreigingen. Na deze presentatie werden de deelnemers rondgeleid in het gebouw van Stichting Univé Rechtshulp. Dit gebouw is in 2007 opgeleverd en er is bij de bouw rekening gehouden met gangbare materialen. De bijeenkomst eindigde met drie interactieve workshops met als onderwerpen ‘MVO & people’, ‘Duurzaam repareren’ en ‘MVO Inkoop’.

MVO Platform
De volgende bijeenkomst van het MVO Platform vindt plaats op 29 januari 2015 bij Confexion. Lid worden van het platform kan voor € 50,- per jaar. Het lidmaatschap biedt naast het gratis bezoeken van de MVO meet&greets ook exposure op de website van AssenvoorAssen en daarnaast kunnen leden in aanmerking komen voor een MVO certificaat. Meer informatie hierover is te vinden op de website van AssenvoorAssen: www.assenvoorassen.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Inbrekers slaan slag bij autobedrijf Sako Auto’s in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Inbrekers slaan slag bij autobedrijf Sako Auto’s in Assen

Geslaagd toneelstuk op Gomarusavond 2016!

Reacties uitgeschakeld voor Geslaagd toneelstuk op Gomarusavond 2016!

De Meidenclub gaat door in 2018: welkom op 19 januari!

Reacties uitgeschakeld voor De Meidenclub gaat door in 2018: welkom op 19 januari!

Start ontwikkeling leerlijn Mediawijsheid door ICO Centrum voor Kunst & Cultuur en Dr. Nassau College Penta

Reacties uitgeschakeld voor Start ontwikkeling leerlijn Mediawijsheid door ICO Centrum voor Kunst & Cultuur en Dr. Nassau College Penta

De 40ste Bartje Judotoernooi in Assen

Reacties uitgeschakeld voor De 40ste Bartje Judotoernooi in Assen

Zorgcentrum de Slingeborgh in Assen houdt zaterdagmiddag weer markt

Reacties uitgeschakeld voor Zorgcentrum de Slingeborgh in Assen houdt zaterdagmiddag weer markt

Jongen aangereden door auto op Groningerstraat Assen

Reacties uitgeschakeld voor Jongen aangereden door auto op Groningerstraat Assen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account