Reeks over actuele en maatschappelijke onderwerpen

Derde Dinsdag’ in Bibliotheek Assen over online privacy
Na het succes van de eerste ‘Derde Dinsdag is op dinsdag 18 november de tweede editie van het nieuwe programma van Bibliotheek Assen. Ook deze avond staat er een actueel en maatschappelijk relevant thema centraal, namelijk: online privacy. Universitair Hoofddocent bij de Digital Security groep van de Radboud Universiteit Nijmegen Jaap-Henk Hoepman komt vertellen over privacy op het internet. Zijn er nog ‘geheimen’ in tijden van databesitas?

Er lekken foto’s en Facebook, Apple en Google lijken alles van ons te weten.. Wat is er aan de hand en hoe wordt er met je meegekeken wanneer je surft op het internet? Zijn je vakantiekiekjes nog veilig en hoe kan je eigen mobiele telefoon ingezet worden als spion? Ook de overheid laat zich niet onbetuigd: inlichtingendiensten, maar ook de Belastingdienst, zijn grote persoonlijke datastofzuigers. Jaap-Henk Hoepman vertelt hier meer over tijdens deze editie van Derde Dinsdag. Kom alles te weten over Kafka op het internet en hoe jij jezelf kunt wapenen tegen de gevaren van online verbonden zijn.

Universitair Hoofddocent bij de Digital Security groep van de Radboud Universiteit Nijmegen én wetenschappelijk directeur van het Privacy & Identity Lab Jaap-Henk Hoepman zoomt deze avond in op privacy en veiligheid op internet.
‘Derde Dinsdag’ is een nieuw programma van Bibliotheek Assen, waarbij de bibliotheek niet alleen maatschappelijk relevante informatie aanbiedt maar ook de bibliotheekcollectie tot leven laat komen. Landelijk bekende en interessante sprekers vertellen tijdens deze bijeenkomsten over de achtergronden van een actueel onderwerp. Na de eerste succesvolle en uitverkochte editie vindt op  dinsdag 18  november de tweede editie van het programma plaats.

Bijwonen? Dinsdag 18 november 2014 van 19.30 tot 21.30 uur. Entree is €5,- voor leden van Bibliotheek Assen, €9,95 voor niet leden. De entreeprijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf. Meer informatie over het programma is te vinden op www.bibliotheekassen.nl/derdedinsdag. Opgave via antwoord@bibliotheekassen.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Voorrondes NK Lego bouwen bij Intertoys Vanderveen

Reacties uitgeschakeld voor Voorrondes NK Lego bouwen bij Intertoys Vanderveen

GAMMA Racing Day: DAKAR karavaan strijkt neer in Drenthe

Reacties uitgeschakeld voor GAMMA Racing Day: DAKAR karavaan strijkt neer in Drenthe

Berm/ruigte brand in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Berm/ruigte brand in Assen

Kids First COP groep start met Drentstaolige kinderopvang in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Kids First COP groep start met Drentstaolige kinderopvang in Assen

Brandgerucht in schoolgebouw Assen

Reacties uitgeschakeld voor Brandgerucht in schoolgebouw Assen

Brandweer Norg ingezet voor meetverzoek

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer Norg ingezet voor meetverzoek

Koningsdagschaaksimultaan bij Vanderveen

Reacties uitgeschakeld voor Koningsdagschaaksimultaan bij Vanderveen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account