Justitie maakt ruimte voor starters

Assen – Vanwege verhuizing van het Openbaar Ministerie naar Groningen stond het gebouw van justitie tegenover de rechtbank in Assen tot voor kort leeg. Sinds juli 2014 druppelt het langzaam weer vol. Creatieve, jonge en innoverende startende ondernemingen maken nu optimaal gebruik van de leegstand.

Het bedrijf VoordeligOntwerpen.nl, wat zich als eerste vestigde, heeft ook de komst van onder andere 1Media en Team-Shop.nl mogelijk gemaakt. Deze bedrijven kunnen er ook nog eens voor kiezen om begeleid te worden door Startersnetwerk Noord, wat zich inmiddels ook in het gebouw bevindt.

Fabian Ouwehand van Team-Shop.nl verteld kort zijn ervaring: “Dankzij Arnoud Kuipers van VoordeligOntwerpen.nl zitten wij hier sinds midden september j.l. naar alle tevredenheid. Elk bedrijf krijgt hier de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Daarnaast inspireren en helpen de bedrijven elkaar die zich hier gevestigd hebben.”

Tal van mogelijkheden dus aan de Brinkstraat 69. Bent u geïnteresseerd, nieuwsgierig of geïnspireerd geraakt door wat hier allemaal gebeurd, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen!

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account